Reservene tapte i Birmingham

Etter en brukbar start på sesongen for reservelaget har et par nederlag de siste ukene sendt andrelaget langt nedover tabellen. Mål sekunder etter avspark og sekunder før slutt ødela for de røde i The Midlands.

Liverpool tapte sin fjerde kamp for sesongen etter 10 spilte kamper, og har nå skaffet seg negativ målforskjell i serien. I kveldens kamp på banen til Solihull Borough FC imponerte ingen av lagene. Etter en forferdelig førsteomgang av Liverpool, spilte vi oss litt opp i andre etter at David Mannix kom inn i pausen, men hjemmelaget vant likevel fortjent.

Birmingham stilte også med et ungt mannskap, men var likevel besatt av langt mer fysisk sterkere spillere. Vi hadde store svakheter på midtbanen hvor Peltier og Hobbs ble overspilt og ikke klarte å gjøre jobben. Begge spillerne ble etter hvert byttet ut. Det var først etter at Mannix kom inn i pausen at vi i perioder klarte å holde litt på ballen og etablere litt spill.

Hjemmelagets første mål kom etter bare ca 50 sekunders spill. Whitbread klarte ikke å stoppe et langt håpefullt oppspill og Kuqi smatt igjennom og scoret alene med Willis. Sekunder før full tid fastsatte de sluttresultatet til 2-0 da Barrowman kom til etter en kontring og på halvspretten nærmest lobbet ballen inn fra ca 20 meter.

Bortsett fra 2-3 halvsjanser fikk Liverpool lite til foran mål. Mannix var nærmest med et frispark etter 70 minutter. Anderson hadde også et skudd som ble reddet av keeper da han fikk snudd seg og skutt innenfor 16-meteren. De røde på tribunen konkluderte med at dette var sesongens dårligste kamp hittil.

Willis; Raven, Antwi, O’Donnell, Whitbread,; Barragan, Peltier (Mannix’45), Hobbs (Rogue’68), Anderson; Calliste, Idrizaj (Hammill’60).
Ikke brukt: Roberts, Smith

Gult: Peltier, Whitbread.

SPILLERBØRS

Willis (5)

Ikke mye og gjøre, men virket ikke overbevisende i feltet. Våken på kontringer og bra utspill med beina.

Raven (5)

Stødig kamp, gjør få feil og utfører en grei defensiv jobb. Er lite synlig fremover.

Antwi (5)

En av de bedre, sterk i luften og spiller med ro mot store sterke spisser. Involvert i mange dueller og klarte seg greit.

O’Donnell (5)

Kjemper hardt og vinner sin fair share av ballen innefor 16-meteren, solid duellspiller. Brukbar innsats. Ingen spesielle feil.

Whitebread (4)

Stygg feil som første til mål etter bare sekunders spill. Det tok 15 min å riste av seg denne feilen, men spilte seg opp.

Barraghan (4)

Veldig lite involvert i første omgang. Kom godt i gang i andre, men ble borte igjen etter et kvarters spill. Brukbar fart og teknikk, men det ble lite resultater ut av det.

Peltier (3)

Ble en lilleputt i dette selskapet. Klarte aldri å holde på ballen og var ikke i nærheten av å styre spillet. Blir for lett på dette nivået.

Hobbs (4)

Brukbar i duellene og men er for lite konstruktiv til å spille på midtbanen. Er ingen type som greier å holde på ballen og viser igjen at passer best i forsvar.

Anderson (5)

Første halvtime spilte mot Mario Melchiot og fikk til lite. Bevegelig og prøver og vil gjerne ha ballen. Skjønner hvorfor han har gjort det det bra på juniornivå. Enda bedre da han spilte fremme utover i kampen. Vant mange andreballer.

Calliste (5)

Forsøker og er totalt sett den største trusselen fremover. Tørr å utfordre. Mangler litt pondus i enkelte situasjoner – men utfordrer mye med farten.

Idrizaj (3)

Veldig anonym kamp. Får egentlig ikke til noe i løpet av nitti minutter. Mangler fart og klarer på ingen måte å markere seg.

Mannix (6)

Den beste hos oss i dag. Kom inn i andre omgang og fikk oss delvis inn i kampen igjen. Kan holde på ballen, slå langpasninger og har et godt blikk. Et klart valg som vår beste på en dårlig dag for reservene.