Reservene tapte – Josemi skadet

Manchester United overtok teten i reserveligaen da man vant 1-0 over Liverpool i Wrexham. Josemi måtte forlate banen kort før pause med den samme kneskaden han har hatt tidligere.

Scoring:  Liam Miller 57 minutter – Uniteds midtbanebane dempet ballen like utenfor 16-meteren etter en corner, skaffet seg plass, før han sendte ballen kontant i nettet.  Fin scoring.

Sluttrapport:  En nokså tam forestilling av reservelaget, mot et Manchester United som vant helt fortjent etter å ha skapt atskillige sjanser.  Seieren sørget forøvrig for at gjestene gikk til topps på reservelagstabellen.  Darren Potter hadde to skuddforsøk, men begge gikk rett på keeper.  Richie Partridge hadde Liverpools to beste muligheter i 2.omgang.  Det første avsluttet han svakt på, og Ricardo reddet, mens en utligning mot slutten kun ble hindret gjennom en utmerket redning fra gjestenes siste skanse.  John Welsh sendte Richie igjennom, men Ricardo strakk seg så lang han var på skuddet som hadde redning ned i hjørnet.  Totalt sett skapte imidlertid Liverpool svært lite med ensomme Le Tallec på topp, og det gjorde det vanskelig å få noe tak på denne kampen.

Josemi forlot banen kort før pause, etter å ha fått en vridning i det kneet som har gjort ham uaktuell til førstelaget de siste ukene.  En vil først i morgen få bedre greie på hvor alvorlig den nye skaden er.

Hos Liverpool var Paul Harrison lagets beste, og keeperen som er tilbake fra sin låneperiode hos Leeds, hindret et større nederlag.  I forsvaret gjorde unge James Smith en god jobb i midtforsvaret, og reddet bl.a. to ganger på streken.  David Raven gjorde en grei jobb, men både Zak Whitbread og innbytter Danny O'Donnell var svake.  På en nokså anonym midtbane var John Welsh og Jon Otsemobor brukbare.  Semmi spilte igjen 80 minutter på høyrekanten.  Darren Potter var under pari, mens Richie Partridge hadde enkelte glimt men var ellers mye borte.  David Mannix var en av de bedre, og blandet sugende taklinger med bra pasninger.  Lengst fremme fikk Anthony Le Tallec lite til, i en rolle han ikke synes å trives med.

Liverpools lag:  Paul Harrison; Josemi (Daniel O’Donnell 44), David Raven, James Smith (Ryan Wilkie 80), Zak Whitbread; Jon Otsemobor, John Welsh, David Mannix, Richie Partridge; Darren Potter; Anthony Le Tallec.  Reserver:  Patrice Luzi, Adam Hamill, Danny Guthrie.

Man.Utd:  Ricardo, Picken, Eckersley, Pique, Spector, Miller, Heath, Jones, Bellion (Timm 89), Rossi, Martin.