Reservene vant 1-0

En scoring av Antonio Barragan sørget for en fortjent seier, da reservene slo Wolves i en kjedelig kamp.

Sluttrapport:

En scoring av Antonio Barragan etter en halvtime ble avgjørende da Liverpools reservelag møtte Wolves i Wrexham.  Den unge spanjolen, som spilte på høyresiden av midtbanen, løp igjennom på et utmerket fremspill fra Darren Potter og tuppet ballen forbi keeper fra snaut ti meters hold.  I sannhet var det ikke særlig mye mer som skjedde i en meget kjedelig 1.omgang.

Ramon Calliste hadde nær øket ledelsen to minutter etter pause, da han spilte vegg med Zak Whitbread og løp fra sin forsvarer.  Keeper greide imidlertid å få en hånd på skuddet, som ble tippet over tverrliggeren.  I andre enden gjorde Paul Willis en meget god redning, men var også heldig da han hadde en klarering rett på angriperen til gjestene uten at han ble straffet for det.

I en hendelsesfattig kamp var forsvaret til Liverpool solid.  David Raven spilte høyreback, og ble etterhvert byttet ut med en skade i leggen.  Ungguttene O'Donnell og Roque var i midten, mens Zak Whitbread spilte venstreback.

De røde hadde noen av sine beste spillere på midtbanen, hvor både Barragan og Potter i en uvant rolle på venstrekanten var bra.  Lee Peltier og David Mannix spilte sentralt.

Lengst fremme jobbet Ramon Calliste hardt.  Waliseren er blitt et pluss for reservelagete, selv om han ikke alltid velger de rette løsningene.  Store Besian Idrizaj fikk lite til som partner til Calliste, men er vel heller en playmaker enn en spiss.

Totalt sett en fortjent seier mot et Wolves som med et par unntak også stilte med et ungt lag.

Liverpool:
Paul Willis
David Raven(Godwin Antwi)
Zak Whitbread
Miki Roque
Danny O’Donnell
Lee Peltier
Antonio Barragan
David Mannix
Ramon Calliste
Besian Idrizaj(Jack Hobbs)
Darren Potter(Danny Guthrie)

Reserver:
David Roberts
Adam Hammill