Riise er friskmeldt

John Arne Riise er friskmeldt foran morgendagens møte med Portsmouth. Det er også Luis Garcia. Rafael Benitez har dermed en tilnærmet skadefri tropp å velge sitt mannskap fra.

Liverpool FC bekrefter i formiddag at John Arne Riise er friskmeldt etter hjernerystelsen han pådro seg under spill for Norge onsdag, og sunnmøringen er dermed spilleklar til møtet med Portsmouth i morgen.

Den norske landslagslegen Thor Einar Andersen fryktet at Riise hadde behov for flere dagers hvile etter den kraftige smellen i siden av hodet, og at han dermed ville gå glipp av Liverpools kamp i helgen.  Riise ble som kjent umiddelbart tatt av banen av det norske støtteapparatet, men Liverpools medisinske stab har nå erklært nordmannen som frisk og rask, og Rafael Benitez står dermed fritt til å bruke venstrebacken når han skal sette opp startelleveren mot Portsmouth.

Liverpool FC bekrefter også at Benitez heller ikke har noen andre ferske skadebekymringer etter landskampene, og det skulle dermed bety at også Luis Garcia er spilleklar etter å ha stått over Spanias kamp på onsdag. Dermed skulle Benitez ha en så og si full stall å velge fra når han skal plukke troppen til kampen i morgen.