Riise med ny agent

En John Arne Riise som nærmer seg kontraktsforhandlinger har ny rådgiver. Harry Kewell kan bli joker for Australia i viktige playoff kamper mot Uruguay.

John Arne venter på Liverpool
Ifølge Nettavisen har John Arne Riise nå knyttet til seg Struan Marshall som sin nye agent.  Marshall har bl.a. Steven Gerrard i sin stall.  Det har lenge vært isfront med Einar Baardsen og venstrebacken har også innledet et samarbeid med Jan Kvalheim som personlig rådgiver.

Kontrakten med Liverpool løper ut i 2007, og Riise sier at han bare venter på at man på Anfield skal komme med et initiativ om en ny kontrakt.

- Han kjenner Liverpool godt, og jeg vet hva han står for.  Jeg har snakket mye med Gerrard og Carragher og valgte å gå for Marshall, sier den norske representanten på Merseyside.

- Nå venter jeg på beskjed fra klubben om når de vil starte forhandlinger.  Men det var viktig for meg å få en ny agent på plass, så slipper jeg å lete.


Harry som innbytter?
Australia spiller den kommende uka to kamper mot Uruguay som vil avgjøre om ”kenguruene” kommer til VM-sluttspillet i Tyskland til sommeren.  Harry Kewell er dermed en av seks røde som er involvert i playoff kamper de nærmeste dagene, i tillegg til en rekke spillere som vil være opptatt med privatlandskamper.

Australia begynner med bortekamp i Montevideo på søndag, og trener Guus Hiddink antyder at Kewell kan få en viktig rolle som innbytter i den kampen:  - Hvorvidt han er klar til å spille fra start vet jeg ikke.  Men han er her og han blir sakte men sikkert bedre.

- Vi kommer ikke til å glemme at han fortsatt ikke er helt matchfit.  Dette er imidlertid spesielle omstendigheter og vi må både tøye og passere grenser.

- Hvis en spiller ikke er med regelmessig på sitt lag kan det være dumt å benytte disse spillerne i begge kamper.