Riise tror tabell-klatringen har begynt

John Arne Riise mener at de to siste kampene beviser at Liverpool nå vil begynne å klatre på tabellen. DVD med Liverpool-Quiz. Carra donerte penger til sykehus-sak.

John Arne Riise ser endelig ut til å ha funnet tilbake til fjorårsformen, og før lørdagens møte med Aston Villa utbasunerer han at Liverpool nå er rede til å begynne klatringen på tabellen. Sunnmøringen mener at de to siste kampene har dokumentert at de røde nå er på riktig vei, og tror på borteseier på Villa Park.

- Det er mye selvtillit i laget for øyeblikket. Det som skjedde mot Fulham i vår forrige bortekamp var et arbeidsuhell, og etter det har vi gjort to virkelig gode kamper som vi har vunnet, uttaler venstrebacken til liverpoolfc.tv i dag.

- Vi vet hva vi er kapable til, og jeg har stor tro på at vi nå vil begynne å klatre på tabellen. Chelsea har et forsprang for øyeblikket, men etter dem er det kamp om plassene, og vi ønsker å ende blant topplagene, legger han til.

- Flere lag har overrasket meg denne sesongen. Wigan, Charlton og Manchester City har alle gjort det bra, og er høyt oppe på tabellen. Men vi er i stand til å vinne noen kamper på rad nå, og blande oss med disse. Vi trenger å bli mer stabile. Vi må slutte å vinne en kamp, for så å tape den neste. Vi ønsker en rekke med gode resultater, så vi kan klatre oppover.

- Vår neste kamp er på Villa Park, og vi vet det blir en viktig kamp for oss. Jeg tror de første 20 minuttene blir viktige. Villa vil være klare til kamp, og vil yte god motstand, men klarer vi å score først kan vi kontrollere kampen. Dersom de scorer først, må vi bare prøve å kjempe oss inn i kampen igjen. Å spille mot de europeiske mestrene er stort for alle klubber, så vi må jobbe hardt for å slå Villa, tror sunnmøringen.

Fernando Morientes blir trolig klar til kampen mot Villa, etter å ha hinket av banen mot Anderlecht med en kneskade. Riise er veldig glad for at også spanjolen, i likhet med seg selv, tilsynelatende har funnet godformen.

- Det er viktig at flere bidrar med scoringer. Djibril har gjort det bra i det siste, og Morientes vil få selvtillit etter sitt mål mot Anderlecht. Midtbanespillerne har også bidratt med en del scoringer denne sesongen. Det kommer ikke som noen overraskelse på noen av oss at Morientes fikk nettkjenning på tirsdag. Hver gang en av spillerne våre får kritikk mot seg i avisene, gleder det oss stort å se dem gjøre disse til skamme. Jeg var glad for at Morientes gjorde en slik flott scoring. Mot West Ham spilte han bra uten å finne veien til nettmaskene. Mot Anderlecht var han igjen fantastisk, og scoringen var kronen på verket. Han har ingenting å bevise for noen her. Vi vet alle at han er en klassespiller, og en fantastisk målscorer. Forhåpentligvis vil scoringen mot Anderlecht bli fulgt opp av flere mål fra den kanten, avslutter Riise.

DVD Quiz
Granada Ventures lanserer i disse dager et interaktivt Liverpool-quiz. DVD-en blir sluppet kommende mandag, og er kalt ”The Ultimate Liverpool Interactive Quiz”. Med mer enn 1000 spørsmål og 100 video-klipp, skulle den gi alle Liverpool-fans en sjanse til å teste sine kunnskaper omkring favorittklubben. Video-klippene er fra store øyeblikk i Liverpool-historien. Her får man flotte scoringer, klassiske feiringer, spillerintervjuer og smakebiter fra kamper helt fram til og med 2004-05 sesongen.

Carra med sykehus-støtte
Jamie Carragher har kastet seg inn i kampen for å bevare sykehuset Alder Hey i Liverpool. Midtstopperen besøkte sykehuset i går, der han donerte sitt honorar på £500 i forbindelse med den nye fotballboken ”The Match of My Life” til barnesykehuset. Alder Hey kjemper for å få tillatelse til å få bygge ut nye avdelinger i en park i nærheten av de nåværende bygningene, og dette er altså en sak Carra brenner for. Utbyggingen møter imidlertid motstand hos naboene til området, og de lokale myndighetene, ettersom de ikke ønsker at grøntarealet skal gå tapt. Alternativet er at sykehuset flyttes ut av Liverpool by til en tomt ved en motorvei.