Rød suksess i Europa

Milan Baros scoret og ble byttet ut. Seier også for England og Polen. Landslagsdebut for Luis Garcia. John Arne Riise skadet på trening. Legendene inntar Anfield i dag.

Oppsummering landskamper

Det ble en bra kveld for de fleste av Liverpools representanter i VM-kvalifisering i går.  Det mest bekymringsfulle var at Milan Baros ble byttet ut tidlig i 2.omgang i den dramatiske kampen mot Finland, etter å ha fått et par skikkelige smeller mot de robuste gjestene.  Vi har ikke fått ytterligere opplysninger om hvordan det står til med Milan.

England v Nord-Irland 4-0

Fire mål på 17 minutter i starten av 2.omgang gjorde dette til en enkel affære for engelskmennene.  Steven Gerrard gjorde en solid jobb som det sentrale midtbaneankeret.  Steven fikk et spark på den ene ankelen og ble byttet ut etter 72.minutter, men en tror at Liverpools kaptein er klar til neste treningsøkt med England.  Jamie Carragher satt på benken gjennom hele kampen.

Tsjekkia v Finland 4-3

Milan Baros sørget for 1-0 etter syv minutter, da han markert av Sami Hyypiä satte inn en cross fra Rosicky.  Milan ble byttet ut etter allerede 53 minutter etter mye tøff behandling fra resolutte finner.  Jari Litmanen var en av målscorerne da finnene etter hvert kom opp til 3-3, før Lokvenc avgjorde helt mot slutten.

Polen v Aserbadsjan 8-0

Rolig dag for Jerzy Dudek i målet da polakkene styrket målforskjellen i gruppe 6.

Israel v Irland 1-1

En tidlig scoring fra irene holdt nesten helt inn, før hjemmelaget sørget for uavgjort med en utligning på overtid.  Steve Finnan spilte hele kampen på midtbanen til Irland.

Spania v Kina 3-0

Luis Garcia fikk sin spanske landslagsdebut som innbytter i det 55. minutt.  Da stod det allerede 3-0 i denne privatlandskampen, men Luis hadde nær øket ledelsen med et forsøk i tverrliggeren.

To mål for Diouf

El-Hadji Diouf scoret et mål i hver omgang da Senegal slo Liberia med 6-1.  Alou Diarra var ikke på banen da Frankrike bare greide 0-0 i Paris mot Sveits.

Smell for Riise

John Arne Riise forlot gårsdagens norske landslagstrening med en ispose rundt lysken.  Det skal ha strammet til da John Arne strakk seg etter en ball, men landslagslegen sier at det ikke er noe problem og at spilleren bør være klar til ny trening allerede i dag.

Dalglish & Co på Anfield

Klokken 17.00 i ettermiddag vil det være storfint besøk på Anfield.  Over 30.000 billetter er solgt til en veldedighetskamp for de etterlatte etter Tsunami katastrofen.  Spillere som Kenny Dalglish, Ian Rush, Robbie Fowler og John Barnes vil være blant dem som skal underholde på det grønne gresset.  Kampen kan ses direkte på liverpoolfc.tv for de som har e-season ticket.