Røde festdager i Oslo

Etter noen fine dager i Oslo i forbindelse med Supporterklubbens 25 års jubileeum forlater Liverpool Legends Norge i ettermiddag for denne gang etter et vellykket arrangement.

Etter å ha snudd 1-3 til 5-4 på en regntung bane på Voldsløkka i går var det klart for festmiddag på SAS-hotellet med over 240 mennesker til stede. Med god mat og drikke og mye underholdning ble det en stor kveld med mange gode innslag fra scenen. Canal+ hadde blant annet laget en dokumentar som tok for seg Supporterklubbens historie siden 1980.

Fredag kveld var det stor fest på John Dee med stinn brakke og live musikk fra Liverpool etter at spillerne hadde underholdt fra scenen med historier fra the good old days...

Vi kommer tilbake til mer stoff fra jubileet i Kopite og her på hjemmesiden.
En stor takk til alle som har bidratt på en eller annen måte denne helgen - men alle viktigst; en stor takk til alle dere som følger Liverpool F.C. gjennom tynt og tykt.

Lagbilde før kampen på Voldsløkka. Foran fra venstre: Michael Thomas, Roy Evans og Gary Gillespie. Bak fra venstre: David Johnson, Phil Neal, Jan Mølby, Bruce Grobbelaar og Paul Walsh.

På John Dee fredag.

Gillespie dro i gang allsang med "Poor Scouser Tommy".

Brucie takket alle fremmøtte for en stor kveld.