Sammenliknes med Peter Schmeichel

Pepe Reina vil bli like viktig som den danske storkeeperen, mener Liverpools manager. Marseille ønsker Djibril Cisse. U18-laget vant. Skadetrøbbel for CSKA Moskva. Noberto Solano på reservebenken.

Rafael Benitez er full av lovord om sin nye keeper, Pepe Reina. Ifølge den spanske manageren kan Reina bli like viktig for Liverpool som Peter Schmeichel var for Manchester United.

- Han har mye selvtillit, og han snakker hele tida for å holde kontroll på forsvarsspillerne. De føler allerede at de har en veldig god keeper bak seg. Dette vil bli det samme som det var med Peter Schmeichel, sier Rafa.

Hva Reina egentlig sier hvis han snakker i ett sett, ville vært spennende å vite, for foreløpig kan han ikke så mange engelske ord. En annen ting han må venne seg til, er den fysiske fotballen i England.

- Men han liker fysisk fotball, det er ikke noe problem. Reina er sterk, forsikrer Rafael Benitez.

Marseille ønsker Cisse
Ifølge høyst usikre rykter skal Djibril Cisse stå i fare for å bli fjernet hvis Michael Owen blir kjøpt. Hvis så skjer, vil iallfall Marseille være interessert i den franske angriperen.

- Hvis vi får en sånn sjanse, vil vi gripe den. Men det fortsatt mye om å gjøre at det eventuelt blir en realitet, sier Marseilles president, Pape Diouf, til L'Equipe.

Lyon skal på sin side ha dempet ned rapportene om at de også er interessert i den tidligere Auxerre-spilleren.

Seier for U18
Liverpool U18, som hadde en skuffende forrige sesong, startet denne sesongen med en seier 2-1 over Cardiff i går. Alle målene ble scoret etter pause, med Jimmy Ryan og nylig landslagsuttatte Michael Nardiello som Liverpools målscorere.

- Jeg er selvfølgelig fornøyd med seieren, men ikke med spillet. Vi fikk ikke vist hva vi er gode for, men det vil komme, sier lagets sjef, John Owens.

Liverpools lag mot Cardiff: Dave Roberts, Jordan Holmes, Jay Spearing, Calum Woods, Robbie Threlfall, Jimmy Ryan, Ryan Flynn (Craig Lindfield 70.), Francis Smith, Michael Nardiello, James Frayne (Paul Barratt 70.) og Charlie Barnett (Lee Woodward 70.). Ubenyttede reserver: Josh Mimms og Stephen Darby.

Skadetrøbbel for CSKA Moskva
Mens Liverpool kan få flere av sine spillere klare igjen fra skade til fredagens supercupfinale mot CSKA Moskva, sliter russerne mer: Spissen Ivica Olic forventes nå å være ute i seks måneder etter at han skadet seg under landslagskampen mot Brasil.

Noberto Solano henvist til reservebenken
David O'Leary plasserte i går Liverpool-linkede Noberto Solano på innbytterbenken til kampen mot Manchester United. Stjernespilleren kom først på banen etter 74 minutter. Ifølge enkelte medierapporter skyldtes det at peruaneren uttrykte interesse for en overgang til de røde fra Merseyside.

Vingspilleren, som var Villas toppscorer i fjor, skal ha vakt Liverpools interesse, og det har vært spekulert i om han kan gå motsatt vei som en del av en handel som involverer et salg av Milan Baros til Aston Villa.