Schwarzer forsvarer Kewell

- Stopp kritikken av Harry Kewell, sier landslagskollega Mark Schwarzer. Vignal til Nederland? Legender varmer opp til Florø-kamp med spill i tradisjonsrik turnering.

Supporterne vil få se Harry Kewell på sitt beste til neste sesong. Men inntil da må kritikerne holde seg unna. Det er meldingen fra Middlesbrough-keeper Mark Schwarzer. Den australske keeperen forsvarer sin landslagskollega.
- Folk ser det bare fra utsiden, og de vet ikke hva slags problemer han har hatt. Det må være utrolig skuffende å starte i Champions League-finalen etter alt han har gjennomgått for så å måtte forlate banen etter 20 minutter. Men for å gjøre ting verre beskyldte noen folk i Liverpool ham for det også. Det er veldig skuffende når supportere reagerer slik. Det er urettferdig for Harry. Men fotballfans er veldig ustadige noen ganger. Starter han bra neste sesong, så kan det endre seg. Jeg har tro på at han vil ha en fabelaktig sesong neste år. Fansen kommer til å se den ekte Harry Kewell. Uten tvil, de vil føle annerledes for ham.
Schwarzer er for tiden opptatt med Confederations Cup i Tyskland, mens Kewell prøver å bli frisk etter lyskeskaden som tvang ham av banen i Istanbul.
- Det har vært tøft for ham, men hvis Liverpool gir ham den sjansen, tror jeg han vil ta den og bli en veldig viktig spiller for dem, uttaler Schwarzer. – Det er på tide at folk slutter å være etter ham hele tiden, ikke bare fansen, men all slags folk. Han fortjener ikke det. Jeg håper han beviser at de tar feil. Jeg er ikke i tvil om at han er en stor spiller, og han har fremdeles mye å oppnå innen fotballen. Jeg vet at han ikke har hatt noen god sesong, men han har hatt mange skadeproblemer, som ikke har hjulpet få formen hans. Man spiller ikke så lenge på toppnivå som ham, og blir en dårlig spiller grunnet én skuffende sesong.

Vignal til Nederland?
Gregory Vignal var utlånt til Glasgow Rangers for hele 2004/05-sesongen. Han har tidligere fått beskjed av Rafael Benitez om at han kan forlate Liverpool nesten vederlagsfritt. Dagens rapporter i engelsk media tror at venstrebackens neste destinasjon blir nederlandske Feyenoord.

Veteraner spiller Masters
Legender fra Liverpools storhetstid skal spille i den tradisjonsrike Masters Football i Sheffield på søndag. De røde møter Everton, Sheffield United og Sheffield Wednesday. De kjemper om en plass i årets Grand Final. Blant spillerne som deltar kommer også flere til Florø 1.-3.juli, for eksempel Alan Kennedy, John Aldridge, Paul Walsh og John Wark.