Scott Carson fra start

Ifølge den velinformert avisen Liverpool Echo ligger det an til at Carson blir valgt fremfor en karantenetruet Reina og en syk Dudek. Josemi, Djimi Traore og Momo Sissoko kan også komme inn på laget.

Rafael Benitez har allerede sagt at Xabi Alonso, som både har kjenning med en liten skade og er et gult kort unna suspensjon, ikke vil bli risikert i TV-kampen mot Chelsea i kveld.

Ifølge Chris Bascombe i Liverpool Echo vil manageren heller ikke benytte den andre spilleren med to gule kort, nemlig keeper Jose Reina.  Bare sykdom for Jerzy Dudek har gjort at Pepe er blitt med til London, men det er uansett ventet at Scott Carson får tillit fra start på Stamford Bridge.

Ifølge Echo ligger det også an til at Josemi, Djimi Traore og Momo Sissoko kommer inn på laget, etter at ingen av dem var involvert mot Wigan på lørdag.

En som håper han får spille er Sami Hyypiä, som vil slå rekorden til Chris Lawler hvis han får starte sin kamp nr 56 på rad i Europa.  Den store finnen har 47 kamper totalt i den gjeveste E-Cupen, og nærmer seg Phil Neal med 57 opptredener.