Seniorspillere får slakt

Gamlegutta er slett ikke imponert over dagens generasjon førstelagsspillere. Milan Baros kan være skadet. Hvorfor Salif Diao ble utlånt.

Både Tommy Smith og Ronnie Whelan slakter i dag flere av de mest rutinerte spillerne som spilte i går. Særlig er det Djimi Traore, Igor Biscan og Antonio Nunez som får gjennomgå. Også Rafael Benitez får streng beskjed om at FA-cupen må møtes med respekt. I stedet for å kaste innpå de rutinerte spillerne på slutten, burde de spilt fra start for å sikre seier.  kunne ungguttene fått sjansen, mener Smith.

Ungt lag ingen unnskyldning
Burnleys manager, Steve Cotterill, mente på sin side at det ikke er noen unnskyldning at Liverpool stilte et ungt lag.
- Jeg ville ha hentet hver eneste en av dem på lån hvis jeg fikk sjansen. De er gode spillere med store framtider foran seg, så det var overhodet ingen lett match, mener Cotterill.

Baros muligens skadet
En av dem som ble kastet innpå mot slutten, var Milan Baros. Det kan vise seg å bli skjebnesvangert: Nå testes det om spissen kan ha pådratt seg en hamstring-strekk som kan sette ham ut av lørdagens møte med Southampton.

Skuffet spiss
Årsaken til tsjekkerens entre var at Florent Sinama-Pongolle sviktet (eller ble sviktet) fullstendig foran mål. Franskmannen var da også svært skuffet etter kampslutt.
- Vi ønsket å spille bedre, men klarte det dessverre ikke. Likevel synes jeg ikke vi fortjente å tape. Vi hadde situasjoner som kunne blitt sjanser hvis vi hadde gjort bedre valg. Derfor fortjente vi iallfall uavgjort, mener Pongolle, som innrømmer at det er tungt å tape to kamper på rad.
- Nå må vi slå tilbake. Husk, vi er Liverpool, og vi skal ikke tape kamper på denne måten, sier spissen.

Gregory vil bli i Glasgow
Gregory Vignal nyter for tiden sin utlånstilværelse i Glasgow Rangers, og nå håper han Liverpool vil la ham bli for godt.
- Jeg har ett år igjen av kontrakten med Liverpool, men jeg håper å få en avklaring når agenten min møter dem denne uka, sier Vignal, som har vært en mye større suksess i Skottland enn i England.
- 23 år gammel har jeg fortsatt mye fotball i meg. Selv om jeg vet at det er flere klubber som følger meg, vil jeg avvente hva Rangers vil før jeg gjør noen framstøt, legger franskmannen til.

Årsaken til at Salif Diao ble utlånt
- Vi har Steven Gerrard, Dietmar Hamann, Igor Biscan, John Welsh og Darren Potter, som alle kan spille i den posisjonen. Dermed har vi fem muligheter. I tillegg er det bra for både Salif Diao og oss hvis han får spille i Birminham, forklarer Rafael Benitez.