Sett farge på byen onsdag 25. mai!

Spikersuppa vil bli farget rød onsdag 25. mai når hundrevis av Liverpoolsupportere skal følge Champions League finalen mot AC Milan. Over hele landet arrangeres det treff og opplegg rundt den spennende finalen. Bli med og la karnevalsstemning!

Sarahs Telt foran Stortinget og Andy’s Pub vegg i vegg vil huse den største ansamlingen av Liverpoolsupportere i hovedstaten når Liverpool F.C. skal kjempe om sin 5 bøtte i Europacupen. Andy’s åpner klokken 13.00 i anledning den store dagen. Begge steder blir det storskjerm, Kop Music, filmer og stor stemning fra tidlig kveld.

Andy's selger halvlitere til Liverpoolsupportere i supporterutstyr for kr 44,-. Hos Saras Telt får man kjøpt både mat og drikke: Carlsberg flasker kr 38,-. Tre forskjellige pizzaer til kr 85,-. Det er 500 sitterplasser. Uteservering og lov til å røyke i hele restauranten. Andy's har ca 270 plasser, så her lønner det seg å være tidlig ute!

På Tøiens Sportspub (Tøiengata 30) blir det også full fest og stinn brakke. Ta en tur til Tøyengata og opplev "Reds In Europe 2005".  De stiller med egen trommeslager iført Liverpooltrøye, og lover man vil "gi faen" og servere billige drikkevarer dersom pokalen sikres.

Møt opp og farg hovedstaten rød i noen timer på en dag som kan bli en av de største i klubbens historie. Bli med på kjempefesten, men samtidig på hvem dere representerer!

Bli også med på våre MMS-konkurranse i forbindelse med finalen. Vinn attraktive premier!

Det blir mange tilstelninger rundt omkring i hele landet – fra tidlig på ettermiddagens til de sene nattetimer. Send oss tid og sted fra din hjemplass hvor du vet det blir samling med røde farger, kort sagt hvor Liverpoolsupporterne samles. Send relevant info til: [email protected]

Vi oppfordrer samtlige til å kle seg opp i rødt den 25. mai. Uansett om du skal på jobben, på skolen eller på puben. Vær med å sette Liverpool på kartet, vis frem de røde fargene og bidra til å lage karnevalsstemning i vårt langstrakte land. Send dine beste digitale bilder og gjerne en rapport til The Kopite på email: [email protected]. De beste bildene kommer på trykk i medlemsbladet!

Foreløpig har vi mottatt informasjon om tilstelninger på disse stedene:

HARSTAD
Sted: Nordic Hall – Grand Nordic Hotell
Kl: 19.00
Konferansier: Rolf Olsen
Quiz: Fra klokken 19.30
Øl, snacks, vin brus og pizzameny fra byens beste.
Gamle fotballfilmer og låter.
Se kampen på Harstads største storskjerm. Du kan reservere bord via email: [email protected]

VINSTRA
Butler’n på Vinstra innbyr Liverpoolfans (og andre fotballinteresserte) til stor finalefest onsdag. Vi åpner klokka 18.00. På programmet står blant annet: Video av gamle Liverpooltriumfer i Europa, tippekonkurranse, quiz og god pris på brun drikke.

HAMMERFEST
Det blir visning av finalen på Redrum i Hammerfest.
Vi fyrer opp med de 500 beste liverpool målene . Allsang og musikk.
Møt opp og ta på Liverpool effekter!:)

HØNEFOSS
Det blir en stor rød fest på Alfred pub i Hønefoss. Stinn brakke! Vi oppfordrer alle "Reds" til å stille på en historisk dag for Liverpool Football Club.

ROGNAN
Vi er en gjeng som skal arrangere treff på en plass som heter 5(femer`n)  på Rognan. Der vil kampen bli vist på storskjerm og vi skal lage litt liv og røre før, under og etter kampen. Det vil være mulig for alle å komme inn, gammel og unge(selv de under 18)

SARPSBORG
Møt opp på Premier Pub i Sarpsborg. Vi planlegger en kanonbra Lpool fest den 25. mai. Da blir det selvfølgelig flagg, drakter, quiz, dvd, musikk, kamp og selvfølgelig masse folk. Vi har hatt bra med folk på LFCs kamper i hele år og hadde akkurat en fellestur over mot Mboro og kampen mot Chelsea. Det var ubeskrivelig! Oppfordrer alle til å komme på puben fra klokken 18!

HONNINGSVÅG
Vi møtes på Nøden pub i honningsvåg der kommer det til å  bli ei fantastisk stemning. Husk vær tidlig ute for å støtte opp om allsang og andre ting.

KORSVEGEN
Vi LIVERPOOL- SUPPORTERE på Korsvegen møtes på den lokale kroa : EIDSTUGGU! De investerer i projektor og lerret til anledningen (etter hardt press fra lokale Liverpool-supportere!). Der blir det stor stemning fra tidlig på kvelden og utover. Forhåpentlig også etter at finalen er ferdig! Vi kler oss i rødt og synger med som vi gjorde i Liverpool mot Juventus, en herlig kveld det også!

TRONDHEIM
Liverpool vs AC Milan går som alle andre Liverpool kamper på Harvey's Sportsbar i Trondheim. Det er en sportsbar i krysset Nordregt. & Fjordgata med inngang på hjørnet! Dette er en så godt som helrød sportsbar hvor de fleste stamgjestene holder med Liverpool. Baren har 3 storskjermer samt tv i alle kroker! Bli med og feire denne festekvelden!!!

Rosendalpøbben arrangerer LIVERPOOL FÆST dørene åpner ca kl 18.30. Det blir som vanlig alltid fullt trøkk på Kingscross når gutta spiller. Stemninga under semifinalene var noe helt utenom det vanlige. Uten tvil plassen å være på uansett hva som vises av fotball i Trondheim.
http://www.kingscross.no/nyheter/cl-final.htm

LENA
Det vil bli samling på Lena Grill denne kvelden. Lena befinner seg i Østre Toten kommune i Oppland fylke. Det var stor stemning under de to semifinalene, og vi forventer enda flere folk hit den 25. mai. Man bør møte tidlig for å få de beste plassene.

TROMSØ
I Tromsø vil mange som elsker og heier på Liverpool FC se kampen på Offside fotball pub. Her blir det kjempestemning. Under semifinalen var det ekstatisk.

KRISTIANSAND
Uptown Sportsbar, Dronningens gate 66/68, Kristiansand inviterer til stor Liverpoolfest førstkommende onsdag.  Det vil bli oppkjøring til kampen med høydepunkter fra tidligere triumfer på alle skjermer, samt godmusikk fra Merseyside i høyttalerne. Man vil også arrangere en Liverpool-quiz med flotte premier. I tillegg lover innehaver Øystein Edvardsen at han "will keep the champagne on ice"! Puben åpner kl 1700 og det er lurt å være tidlig ute.

RADØY
Radøy den grønne øya, som den blir kalt, den 25. mai blir den ikkje grønn lenger, men Rød. Møt opp på ”Naboen øl og vinstue” og bli med på festen.

BERGEN
Scotsman kjører fullt finaleopplegg på onsdag. Dørene åpner kl 17:30 og du kan kjøpe mat og drikke til supporterpriser! I anledning dagen tilbys medlemmer av supporterklubben:
- Scouser Burger med pommes frites og salat for kun kr 69,- (ordinær pris kr 99,-)
- Scouser Burger og Carlsberg 0,4 l kun kr 99,-
- Carlsberg 0,4 l kr 35,- (medlemspris, vanlig pris kr 58,-
Medlemskort må fremvises i baren. Kampen ser du på Scotsmans storskjerm og mange strategisk plasserte TVer. Hvis du er under 18 kan du slippe inn dersom du er i følge med foreldre eller annen ansvarlig voksen.

Fotballpuben i Bergen ventes ca 1000 LFC fans på onsdag! Her blir det garantert kanonstemning! Folk tar med seg bannere av alle mulige slag. Hele puben blir Rød og hvit.

MOLDE
Liverpool-supporterne samles på Sportspuben 1911 (stampuben til Tornekrattet) fra 18.00 og utover. Her blir det vist klassiske Liverpool-dvder i timene før kamp. Vær tidlig ute. Her blir det stor stemning.

DRAMMEN
Hvis noen i Drammen enda ikke vet hvor de de skal tilbringe ettermiddag/kveld på onsdag....? Goggen Sport Pub gir selvfølgelig alt! Før, under og etter kampen! Vi varmer opp med video og sang og håper alt som kan krype og gå av Liverpool fans vil være med på festen. Det blir satt opp ekstra tv'er og tappetårn på uteserveringen slik at flest mulig kan få med seg at de røde gjenerobrer toppen i europeisk fotball.

SURNADAL
Surnadal kommune har åpnet dørene i kulturhuset for lokale Liverpool-fans. Finalen vil bli vist på storskjerm i kinosalen, med drøye 100 sitteplasser. Dessverre ga rådmannen avslag på ølservering, men det blir kiosksalg og hornmusikk! Milan-fans er også velkomne, men vil få plass på bakerste benkerad!

EGERSUND
I Egersund samles vi Grand Kjelleren for å heie fram Liverpool til seier. Vi begynner kl 1830 med fotballquiz og et tilbakeblikk i Liverpool FC sin begivenhetsrike historie. Alle supportere er hjertelig velkommen. Støtt opp og vær med å lag liv i Kjelleren.

LILLEHAMMER
Onsdag sammles vi alle LFC fans på nikkers i Lillehammer. Hele stedet skal lyse av rødt! Møt opp, dette blir en fest og en uforglemmelig kveld:-)

SOGNDAL
På Lægreidspuben vert det stinn brakke. Med ein kapasitet på 300 blir det full fest og raud stemning. Puben opnar kl.17.00, og her gjeld det å vere tidleg ute for å få seg ein bra plass. Puben vil vere pynta i Liverpool-effektar for anledninga og det jobbast i tillegg med eit spesialtilbod for supportarar i drakt. I tillegg rullar det Liverpool-filmar over skjermane før kampstart.
Her blir det garantert kanonstemning.

BODØ
I Bodø blir plassen for Liverpool-supportere på Metz midt i glasshuset.  Dørene åpner 1800, og det blir visning av gamle europacupfinaler, Liverpoolmusikk samt mye god stemning før og etter kampen. Det blir også matservering, og gode priser for de som stiller i Liverpooldrakt.

TØNSBERG
De røde samles på Wembley Pub i Tønsberg: Puben huser ca 250. Stinn brakke med LFC i Champions League. "Fordelaktige priser".

Rød Aften på Oseberget Kulturhus i Tønsberg. Storskjerm.

Puben på Tjøme
Mange røde tilhengere på sommerøya Tjøme. De fleste av dem samles på puben The Fat Cat. Regner med rundt 150, pluss to Milan-supportere. Direkte rapport fra tribunen i Istanbul, der det også er tjømlinger på plass. Vær tidlig ute, for her blir det fullt.

KRISTIANSUND
Liverpool supporterne i Kristiansund møtes på fotballpuben Mr Fasting som ligger i Skolegata, midt i Kristiansund sentrum. Her er det to store TV- skjermer og meget gode sitteplasser. Fasting er en Liverpool pub, hvor Liverpool fansen brukes og møtes. Puben var full til randen under Chelsea kampen, de fleste i Liverpool drakter. Vi oppfordrer alle Liverpool supportere til å komme på Fasting onsdag 25. mai. Dørene åpnes kl 19.00 og her vil det garantert bli høy party stemning. Vinner Liverpool finalen vil det bli opptog ned til Rådhusplasen hvor Liverpool flagget skal heises opp i flaggstanga. Mer informasjon finner du og vil komme på www.spiceboys.no.

KONGSBERG
Det kommer til å være stinn brakke på Kjeller'n Sportsbar i Kongsberg som på de tidligere Champions League kveldene!

STOKMARKNES
Nå er det bare å ta på seg Smokingen(Drakta) å komme seg til 2 etg. på Rødbrygga til en festaften som skal overgå semifinalen kvelden. Vi varmer opp fra kl 19.00 med sang og div konkurranser. Så det er bare å få reva opp av god stolen og møtes å Rødbrygga for å støtte gutta i Istanbul og feire seieren. Rødbryggas daglige leder sier at de med supporter utstyr får klubbpris for drikke.

MELBU
HAVNA PUB på Melbu arrangerer stooor FinaleFest!
Puben åpner kl.19.00.Vær tidlig ute....bordbestilling kan tas imot på  tlf 90957628. Da arrangeres det LiverpoolQuiz....vises glimt fra store Liverpoolkamper....og stemmes i med Allsang! Puben blir dekorert i RØDE LFCeffekter.  Vi anbefaler ALLE til å komme kledt i RØDT.
LiverpoolPizza KUN 75-95-125kr.
Carlsberg kun 33kr for Liverpoolsupportere.
NB: 3 nye STOOOORE TVa til kampen.
Viss det blir seier....så feires det med Champagne og Nachspiel!
Møt opp og la oss vise hvem som er di beste supporterne i verden.
VELKOMMEN TIL FOTBALLFEST.  

STAVANGER
Champs sportsbar i Stavanger (skagen 21), viser selvfølgelig også kampen. Her er ølprisen på onsdag, som den alltid er, 37 kroner for 0.4, Carlsberg til 39 kroner, Stella til 49 inkludert chipspose, og all annen flaske/boks øl 49 kroner. Mineralvann 31. Har også matservering. De har 17 Tv’er, 1 storskjerm og en 42 tommers plasma TV. Pleier å være fullt av Liverpool supportere her, og blir nok ikke noe unntak på onsdag. De åpner klokken 19, og møt opp TIDLIG, for her blir det masse før kampen J. Har dere med egne Liverpoolfilmer, sanger og lignende, så spiller de det for dere.  Supportere under 18 år vil få adgang.

Dribles Sportspub på Hundvåg i Stavanger arrangerer årets fotballbegivenhet i kveld. Storskjerm samt TV settes opp. Åpent fra 12.00.-01.30. Fotballpriser på CARLSBERG m.m. et blir allsang, fest og meget stor stemning. Så få på DRAKTEN og bli med på denne fantastiske begivenheten.

KRISTIANSAND
Up-Town åpner kl 17.00,- og der blir det stappfullt med flere hundre LFC-fans i rødt! Her gjelder å være tidlig ute. MØT OPP TIDLIG!

FARSUND
Supporterne i sørlandsperlen Farsund arrangerer treff på Pakkhuset. Her blir det Liverpoolquiz  kl 19 , det blir videoer av gamle triumfer.
Liverpoolmusikk og høy stemning. Hyggelige priser og flotte premier. 

ARENDAL
Havnepuben på Tyholmen har opplegg fra kl 1830. Gourmetmiddag m/tilbehør kr 250,- (forhåndspåmelding innen 21.mai). Visning av Liverpool Treble video. Fra kl 1930. 2 Storskjermer inne samt 2 TV skjermer 1 Storskjerm ute. Utebaren er åpen. Er du i Arendal er dette stedet for fotballintresserte hele året! Probably the best Pub in town.
http://www.havnepuben.no

FLISA
Dirtynelly flisa viser den store kampen på storskjerm, åpner puben kl 1800.

AVERØY
Sted: Galleriet Càfe & Bar
Kl: 19.00
Pizzabuffèt, øl, vin og snacks, alle rettigheter.
Tipp kampresultat, spennende premier fra Coca Cola
Se kampen på Averøyas største storskjerm.
You`ll Never Watch Alone
GO REDS!!!
http://www.gallerietcafeogbar.no

ÅLESUND
Touchdown i Ålesund sender Finalen på storskjerm på onsdag. Vi åpner dørene klokken 1800 og har reduserte priser på 0.4 tl 35 kroner (ordiner pris 49) frem til kampstart, og Cheeseburger tallerken 85kroner( ordiner pris 110kroner) hele kvelden.

Miller blir d stor stemning under cl-finalen!!
Dørene åpnes kl.1800.
Møt opp å støtt Liverpool til seier i årets Champions-League finale!

HAMAR
Røde fans på Hamar kan samles på Docile Pub, som er i samme bygg som McDonalds.
Kom i god tid slik at du får god plass! Ikle deg rød drakt og andre supporter-effekter!

KIRKENES
Det blir fullt kjør på Ritz med vorspiel for de røde fra klokken 19:00 å utover. Møt opp i god tid for å skaffe deg en god plass, det kommer til å bli helt fullt. Det er også mulig å få kjøpt halvliteren til 40,-. Vi dekorerer Ritz i de rødes farger og flagg, og kjører på me knall fest for å hedre de røde!

SVERIGE

Vi skall ha Liverpool fest i samband med CL.Finalen. På Krogen i Årjäng 20.00. (Årjäng = 3 mil fra norske grensen, E-18)

ÅRJÄNGS IF