Sevilla vurderer Josemi

Sevilla vurderer å hente Josemi fra Liverpool. Brasilianske Daniel Alves kan gå motsatt vei, i et rent høyreback-bytte der Liverpool også må legge en bunke pundsedler på bordet.

Den spanske klubben Sevilla skal ønske å hente Liverpool-forsvarer Josemi tilbake til La Liga. Dette skriver Liverpool Daily Post i dag. Spanjolene vurderer å legge inn bud på høyrebacken i nær fremtid, og Liverpool kan være fristet til å takke ja om de får tilbake de £2M de la ut for spilleren da de hentet han fra Malaga i fjor sommer.

25-åringen har slitt med å spille seg til fast plass på laget hos de røde, og en overgang skulle derfor være i alle parters interesse. Rapporter fra Spania sier at Sevilla allerede har vært i kontakt med Josemi sine representanter for å lufte tanken om en retur til Spania.

Rafael Benitez kan også finne på å bruke Sevillas Josemi-interesse til å trumfe igjennom en avtale for Sevilla-forsvareren Daniel Alves. Det er slett ikke umulig at de to klubbene rett og slett bytter høyreback, mot at Liverpool betaler et solid mellomlegg. Sevilla skal nemlig være inneforstått med at to av deres beste forsvarskort vil forsvinne innen kort tid, nemlig nevnte Alves og Sergio Ramos. De har derfor sett seg ut Josemi som en mulig erstatter.

Alves er priset til om lag £6M, og brasilianeren har tidligere pratet om at det kan være aktuelt å forlate Sevilla om en klubb legger mer penger på bordet. Sevilla-trener Juande Ramos er for øvrig identisk med Josemi sin trener i Mallorca, og skal være en stor beundrer av Liverpools høyreback.

Josemi figurerte som kjent i Liverpools startoppstilling mot Kaunas på tirsdag, i Steve Finnans sykdomsfravær. Det kan vise seg å bli hans siste kamp for klubben. 25-åringen imponerte i begynnelsen av sin karriere på Anfield, men etter en kneskade slet han med å finne tilbake til formen, og tapte etter hvert kampen om høyrebackplassen for Steve Finnan. Etter jul i fjor har vi sett lite til spanjolen i den røde trøya.