Sissoko i boks

Mohamed Sissoko har skrevet under kontrakten med Liverpool, og ble presentert for mediene før Liverpool satte kursen for Sveits med en tropp på 25 spillere i dag tidlig. Afrikaneren har fått tildelt trøye nummer 22.

Det er nå blitt bekreftet av Liverpool FC at Mohamed Sissoko har bestått den medisinske testen, og han skrev under kontrakten med Liverpool før han inntok direktørboksen og overvar kampen mot TNS på Anfield i går kveld. 20-åringen ble presentert for pressen i dag tidlig, og blir nå med resten av troppen på treningsleir, når de setter kursen mot Sveits i dag. Afrikaneren har fått tildelt trøye nummer 22 i Liverpool, og det er ventet at han vil gjøre sin debut i treningskampen mot Bayer Leverkusen på lørdag. Trøye nummer 22 var forøvrig Chris Kirklands gamle nummer før han ble lånt ut til West Bromwich.

Det er ventet at Rafael Benitez flyr tilbake til England med en mer eksperimentell tropp på mandag for returmøtet med TNS, men der er Sissoko ikke spilleberettiget. Det antas at mange av spillerne som spilte i går kveld blir igjen i Sveits. De røde som spiller returmøtet i Wrexham vil så returnere til Sveits på onsdag, for den avsluttende delen av treningsleiren, med blant annet treningskamp mot Olympiakos.

Flere kampkommentarer
The Daily Mail bringer i dag flere post-match kommentarer fra Rafael Benitez: - I første omgang klarte vi å spille med høyt tempo, men etter pause var vi ikke like gode, og jeg må innrømme jeg var litt bekymret. Men 3-0 er mye bedre enn 2-0, og det var viktig for meg. TNS spilte svært bra, og var farlige på dødballsituasjoner. De var godt organiserte og jobbet hardt. Alt i alt gjorde de en meget god jobb, og spilte slik jeg forventet de ville gjøre mot antatt bedre motstand. På 2-0 følte jeg at det kunne bli vanskelig i returmøtet. Mindre klubber kan alltid gjøre livet surt for deg på hjemmebane. Men ettersom det ble 3-0 vil det bli svært vanskelig for dem. Vi så kanskje for oss en større seier på forhånd, men var til slutt fornøyd med det resultatet vi fikk.

- Jeg var spesielt godt fornøyd med Steven Gerrard. Han er glad for å ha signert en ny kontrakt nå, og også glad for å ha gjort tre mål. Han er viktig for oss, og han er viktig for våre fans. Han viste sin sanne verdi mot TNS, og vet han har fansens støtte. Han gjorde en utmerket jobb og ga oss det lille ekstra. Nå, som han ikke har hodet fullt av andre tanker, vil han utvilsomt prestere enda bedre enn før.

Kapteinen ønsker ligatroféet
Tremålsscorer Steven Gerrard legger i dag ikke skjul på at det er ligatittelen han ønsker seg mest av alt denne sesongen. Til liverpoolfc.tv sier han følgende: - Vi lærer hele tiden noe nytt av vår manager og trenerstab. De har noen flotte idéer, og vi prøver å sette dem ut i livet. Målet denne sesongen er det samme som alltid, nemlig å vinne flest mulig troféer. Mange spillere her ønsker seg ligatittelen, og forhåpentligvis vil den komme i år. Om ikke, så får vi prøve igjen neste år. Manageren var svært skuffet over ligaplasseringen vår i fjor, og det var også fansen og vi spillerne. Målsettingen er å forbedre den, og forhåpentligvis bli involvert i kampen om ligatittelen. Det er derfor vi kjøper nye spillere som skal styrke stallen.

Tropp på 25 spillere til Sveits
- Vi drar nå til Sveits med en tropp på 25 spillere, og jeg er sikker på at vi sender hjem et lag som kan slå TNS også i returmøtet midt i oppholdet. Det var stort for noen av deres spillere å spille på Anfield, og sikre seg de røde trøyene våre etter kampslutt. De ser sikkert frem til returen også, avslutter Gerrard.