SISTE: Owen går til Newcastle!

Sky News melder at Michael Owen har blitt enig med Newcastle om en fireårskontrakt. Kun den medisinske testen gjenstår før Owen er Newcastle-spiller.

Sky News bekrefter nå at Michael Owen har blitt enig med Newcastle, og vil skrive under på en fireårskontrakt med "skjærene". Kun den medisinske testen gjenstår før overgangen er i boks, og denne vil finne sted i ettermiddag.

Det er lenge siden Real Madrid aksepterte Newcastles bud på £16M, noe som er klubbrekord for Tyneside-klubben. Newcastle-formann Freddy Shepherd var i ekstase da han bekjentgjorde nyheten, og mener at Owens ankomst i nordøst vil være like fantastisk for klubben som den forrige rekordovergangen, da Alan Shearer ankom fra Blackburn i 1996.

- Å få Michael Owen til St. James’ Park er fullt på høyde med å få Alan Shearer hit, og dette er mitt stolteste øyeblikk som formann for Newcastle United, uttalte Shepherd til pressen.

- Newcastle-fans elsker gode spisser, og Michael er en fantastisk målscorer. Han er noen jeg vil elske å bygge laget rundt, og jeg håper han kan hjelpe oss å bringe suksess til klubben, la han til.