Skadefri Barragan på benken

På et ungt reservelag er Antonio Barragan tilbake i troppen etter å gjennomført en meniskoperasjon. Flere klubber interessert i Zak Whitbread.

Hard kamp for ungt lag
Et ungt reservelag spiller i kveld borte mot Aston Villa.  Hjemmelaget pleier å ha et lag helt i toppen av reservelligaen, og årets sesong er intet unntak.  Etter det vi forstår vil vertene også stille med et ungt lag, men unntak av Lee Hendrie.

Det mest gledelige for Liverpool er at Antonio Barragan er tilbake på benken.  Den 18-årige spanjolen har vært ute en måned og synes å ligge litt foran det skjemaet som ble forespeilet etter meniskoperasjonen.

Liverpools lag:  Willis; Raven, Antwi, O’Donnell, J.Smith; Guthrie, Peltier, Mannix, Potter; Idrizaj, Calliste.  Reserver: Roberts, Roque, Hobbs, Barragan, Hammill.

Vi kommer til å legge inn en rapport fra kampen ca kl 22.30.


Whitbread ettertraktet
En lokalavis i The Midlands sier at Port Vale er interessert i å knytte til seg Zak Whitbread på en låneavtale.  Lagets kaptein, Sam Collins, gikk nylig til Hull og i Stoke ønsker man seg Whitbread som erstatter.  Ifølge den samme kilden skal imidlertid en klubb i den nest øverste divisjonen også følge Whitbread.  Port Vale ligger litt over midten i League 1, eller hva som i gamle dager var 3.divisjon.