Skademarerittet fortsetter

Sami Hyypiä må stå over kamp på grunn av en hofteskade. Jamie Carragher med tro på cuptriumf. - Jeg burde fått spille mer, mener Salif Diao.

Sami Hyypiä måtte i går gå av banen etter å ha taklet en motspiller. På grunn av dette må han nå stå over tirsdagens ligacupkamp mot Watford. Stopperduoen da blir ventelig Djimi Traore og Mauricio Pellegrino, med Jamie Carragher på høyre back. De gode nyhetene er at Sami Hyypiä forventes å bli klar igjen til neste ligakamp, mot Charlton.

- Gode sjanser i Ligacupen
Jamie Carragher har god tro på at Liverpool kan gå hele veien i Ligacupen. Det vil i så fall veie en del opp for det forsmedelige tapet i FA-cupen, mener scouseren.
- Hvis vi vinner en av de hjemlige cupene, vil folk kanskje se annerledes på det som skjedde denne uka. Vi har fortsatt sjansen til å gi fansen den Cardiff-turen som de drømmer om, sier "Carra".
Forsvareren minner om at Liverpool røk ut av begge cupene i Gerard Houlliers første sesong. I tillegg endte Liverpool på sjuendeplass i ligaen. Til tross for dette var supporterne tålmodige i påvente av det som skulle komme, og det mener Carragher må gjelde nå også. Særlig vurdert i forhold til den stadige forverrede skadesituasjonen.
- Jeg kan knapt skjønne hvor uheldige vi har vært med skader, som for eksempel å miste en klassespiller som Xabi Alonso. Ikke til forkleinelse for det Florent Sinama-Pongolle og Neil Mellor har gjort, men store deler av sesongen har vi også måttet klare oss med bare en rutinert spiss, påpeker Jamie Carragher. 

- Burde spilt mer
En som ikke fikk spille så mye til tross for skadesituasjonen, var Salif Diao. Han sier nå at han fikk for få sjanser i Liverpool. Senegaleseren hevder det var vanskelig å spille en kamp, for så å bli utelatt i de to neste.
- Det er vanskelig for alle, og jeg mener jeg burde ha spilt mer. Forhåpentligvis får jeg mer tillit i Birmingham enn i Liverpool, sier Diao, som altså er utleid for resten av sesongen, med mulighet til å gjøre overgangen permanent ved låneperiodens utløp.