Skryt til Stephen Warnock

Liverpools manager er imponert over venstrebackens framgang. Sunderland-spiller lengter etter å spille på Anfield igjen. Supportermosaikk for Michael Shields. Liverpool-låt på hitliste.

Stephen Warnock ble foretrukket foran John Arne Riise i seriepremieren, og manager Rafael Benitez bekrefter at det ikke var tilfeldig.

- Han har spilt veldig godt. Jeg har snakket med ham om hvilken rolle han vil ha i laget, og han har svart på min utfordring. Spillet hans er en av årsakene til at vi er blitt bedre som lag, mener «Rafa».

Spanjolen mener at Warnock har økt konkurransen om plassene på laget etter han fikk en skikkelig sjanse på høyeste nivå forrige sesong.

- Nå har han mer selvtillit, og jeg tror han jevnt over vil spille på et høyere nivå nå. Jeg har fortalt ham at jeg er fornøyd med innsatsen hans, sier Benitez.

- Anfield er et spesielt sted
Forleden dag skrev eks-Liverpool- og -Sunderland-spiller Jason McAteer at dagens kamp mellom de to klubbene også vil bli et møte mellom to av de beste supporterskarene. Sunderlands midtbanespiller Tommy Miller har i hvert fall bitt seg merke i atmosfæren på Anfield.

- Det er et fantastisk stadion. Hårene reiser seg når du går gjennom spillertunnelen og ser skiltet som ønsker deg velkommen til Anfield samtidig som supporterne synger «You’ll never walk alone», sier Miller til Sunderlands-hjemmesider.

- Jeg har spilt der et par ganger, og det å score foran The Kop var et av mine stolteste øyeblikk, selv om vi tapte straffesparkkonkurransen, forteller Sunderland-spilleren som tidligere har besøkt Anfield sammen med Ipswich. 

Mosaikk for Michael Shields
Under dagens kamp mellom Liverpool og Sunderland vil hjemmesupporterne vise sin støtte til Michael Shields, scouseren som er dømt til 15 års fengsel for drapsforsøk i Bulgaria.

Ifølge ham selv er han uskyldig i angrepet, som rammet en restauranteier noen dager etter Champions League-finalen. En annen Liverpool-mann har dessuten stått fram og sagt at det var han som stod bak.

Slik følger du dagens kamp
Mosaikken vil bli vist rett før dagens kamp, som starter klokken 16.00. Den kan følges på TVNorge i tillegg til på Canal+. Dommer i dagens kamp ser for øvrig ut til å bli Barry Knight, ikke Dermot Gallagher, som tidligere opplyst.

Liverpool.no følger selvsagt hvert spark på ballen, og hvis du vil være langt unna alt som minner om skjermer, kan du få scoringsvarsel til din mobiltelefon ved å sende meldingen LFC LIVE START til nummer 2180 (3 kr. per mottatt melding).

Liverpool-låt på hitliste
The Antenna Band, et band som består av bare Liverpool-supportere, ga sist mandag ut en CD med en opprocket versjon av «Liverpool Attack Attack».

Nå har singelen, som også innholder kommentatorspor fra minneverdige øyeblikk fra forrige sesong, kommet inn på 23. plass på hitlista til BBCs Radio One.