Skuffet Warnock snart tilbake

Stephen Warnock fikk bare være på banen i tyve minutter i sitt første derby, men ventes tilbake i trening om to uker. Liverpool fikk 3600 billetter til returmøte i Torino.

Første derby for Stephen

23-årige Stephen Warnock vil være fornøyd med sesongen 2004/05.  Etter å ha stått med null i protokollen for spilte kamper før dette fotballåret har han nå vært på banen i 26 offisielle kamper med ”the liver bird” på brystet.  Etter gode kamper mot Bayer Leverkusen og Blackburn følte en likevel at hjemmekampen mot Everton var den virkelige sjansen til å etablere seg på laget for Warnock, ikke minst ettersom Djimi Traore var ute med skade og John Arne Riise var blitt flyttet fram for å styrke midtbanen.  Scouseren innrømmer da også at han var heltent foran oppgjøret på Anfield, og ditto skuffet da han måtte kaste inn håndkleet tidlig i kampen.

 

- Det var veldig skuffende å måtte gå av så tidlig.  Jeg prøvde å fortsette, men ankelen var ikke som den skulle slik at jeg måtte bare ut.  Dette var mitt første derby og jeg var desperat etter å spille 90 minutter.  Det var en massiv kamp for meg og jeg var virkelig klar. 

 

- Jeg vet ikke om noen sesong med så mange skader og operasjoner.  Du vet at det vil bli harde taklinger i et derby, men du forventer ikke å miste tre spillere på 40 minutter.  Det var glimrende av oss å komme igjennom det.  Vi må nå vise den samme entusiasmen i de neste kampene.  Pausen med landskamper vil forhåpentligvis gi oss en sjanse til å samle oss igjen og fortsette i samme spor.

 

Warnock er ventet å være ute i to uker før han kan begynne å trene for fullt igjen.  Det vil gjøre at han mister neste kamp mot Bolton, og muligens også hjemmekampen mot Juventus.  En håper imidlertid at Djimi Traore kan være klar til disse kampene, slik at John Arne Riise fortsatt kan benyttes i en mer offensiv rolle.

 

 

Bra billettkvote mot Juve

Liverpool har fått tildelt 3600 billetter til bortekampen mot Juventus onsdag 13.april, noe som er en større beholdning enn mange hadde forventet.  Informasjon om hvordan man kan skaffe billett til denne kampen vil en finne på www.liverpoolfc.tv.