Sky: - Sissoko går til LFC

Skysports.com skriver at Liverpool har ”kapret” midtbanespilleren Mohamed Sissoko. Valencia var i ferd med å selge afrikaneren til Everton. Parry bekrefter interesse for Figo og demper spekulasjonene om Crouch.

Mohamed Sissoko (født 22.01.1985, 189 cm og 79 kg) virket nær en €7,4M-overgang til Everton. Valenica-spilleren sto klar for å reise til Goodison Park for å sluttføre avtalen, men Liverpool skal ha sneket seg inn i kampen om 20-åringen med et bud på €8M. Rafael Benitez hentet selv spilleren til Valencia fra Auxerre i juli 2003 for en kompensasjon på €1M. Sissoko virker mer lysten på å gjenforenes med sin tidligere sjef enn å gå til de blå på Merseyside.

- Valencia har tatt avgjørelsen (om å selge til Liverpool) og ”Momo” er lykkeligere nå, uttaler hans agent Jose Segui til skysports.com.

Den anvendelige spilleren, som for det meste spilte høyreback for Valencia sist sesong og i angrep for Mali, forventes å signere en fireårskontrakt med Liverpool og kan ankomme England tidlig i neste uke for den medisinske testen.

Sissoko har spilt for Frankrike U21, men nye FIFA-bestemmelser gjør at han nå representerer Mali på A-lagsnivå. Han deltok for Mali i Afrikamesterskapet og de Olympiske Leker i 2004. I sin første sesong i Valencia vant han både La Liga og UEFA-cupen under Benitez’ ledelse.

Parry bekrefter interesse for Figo
Da Rick Parry tidligere i  kveld ble spurt om et mulig kjøp av Luis Figo, fortalte han følgende til Sky Sports:
-Nei, ikke i øyeblikket. Vi får se hva som skjer de neste dagene. Det er en mulighet der.
 
Parry demper spekulasjonene
Rick Parry benyttet også anledningen til å dempe spekulasjonene om at de røde nærmer seg signaturen til Peter Crouch i Southampton. Liverpool skal allerede ha fått et bud avslått for angriperen, og antas å ha høynet budet. Parry avslører at det foreløpig er ingen nyheter angående Crouch.
- Nei, det er ingenting der.