Slitne AC Milan-spillere

Tett kampprogram kan felle AC Milan, sier tidligere Milan-spiller Martin Laursen. Ifølge Hyypiä er Cissé vårt hemmelig våpen. Flere får sjanse til å kjøpe finale-billett.

Aston Villa-spiller Martin Laursen avslører at hans tidligere lagkamerater i AC Milan føler seg slitne etter en lang sesong. Han mener at den ekstra tiden Liverpool har til forberedelser foran finalen vil gi de røde en fordel i Istanbul. Rafael Benitez & co har 10 dagers hvile. AC Milan møter Palermo på fredag, og tittel-kampen i Serie A kan avgjøres denne helgen. Juventus ligger fem poeng foran Milan, to serierunder før slutt.

- Hvis Milan er litt slitne, kan det være deres svakhet. Jeg har sett dem et par ganger og snakket med noen av deres spillere. De føler seg slitne. De har spilt hver tredje dag, og de kan ikke som Liverpool, forberede seg fullt for finalen. Milan har kamper i Serie A. De møter Palermo før Liverpool. Jeg tror Liverpool kan forberede seg bedre til kampen. Man kan alltids finne energi til finalen, men Liverpools forberedelser er ideelle. Personlig har jeg Milan som favoritt, ikke fordi Liverpool er svakere, men fordi Milan er vant til slike store, store finaler. De har opplevd slike så mange ganger. Paolo Maldini vil spille sin syvende finale og flere av spillerne er igjen fra laget som vant Champions League på Old Trafford for to år siden. Jeg tror de er favoritter, men en finale er alltid åpen. Liverpool har gjort det veldig bra i Champions League, og de har en god sjanse til å vinne. Milans styrker er forsvaret, ikke bare backrekka, men hele laget forsvarer seg veldig bra. Carlo Ancelotti baserer sin grunnidé på å være tøffe i forsvar. Men Djibril Cissé kan definitivt bli en trussel. Hans hurtighet er en viktig faktor og han har fått stor selvtillit etter to scoringer på søndag. Baros og Cissé ser ut til å danne en fin spissduo.

Laursen mener at Andrei Shevchenko er spilleren Liverpool må passe ekstra godt på.

- Shevchenko er en komplett spiss og fotballspiller. Det er ikke slik at han har en egenskap man kan plukke ut og si at han er briljant på det, avslutter Laursen.

 

- Cissé er vårt hemmelige våpen

Sami Hyypiä mener at søndagens tomålsscorer Djibril Cissé kan bli en joker for de røde mot AC Milan. Franskmannens hurtighet er alltid en trussel for forsvarsspillere og italienerne kjenner trolig ikke spesielt godt til angriperens spillestil.

- Sjefen har et fint problem foran finalen nå. Djibril har vært veldig livlig etter at han kom tilbake. Hans to scoringer mot Villa var veldig fine. Som midtstopper, liker man ikke å møte hurtige spillere. Han har vist at han er en trussel med farten sin. Hvis vi kan lære å bruke ham enda bedre enn vi gjør i øyeblikket, kan han bli mer effektiv for oss. Han er en ukjent skikkelse for mange av oss, så også for Milan. Det kan være en fordel for oss. Alle ønsker å spille i finalen. Det vil ikke bli enkelt, så vi trenger spillere som Djibril, med veldig friske ben og som heller ikke har spilt mange kamper denne sesongen. Han har en stor mulighet til å vise hva han kan. Det sier mye om hans karakter å komme tilbake fra en slik skade, uttaler Hyypiä.

 

Flere får mulighet til å kjøpe finale-billett

Kampbilletter til Champions League-finalen i Istanbul 25.mai legges nå ut til salgs for sesongkortinnehavere som har registrert FEM Champions League-kamper på sitt Fan Card, melder liverpoolfc.tv.