Snart Alonso comeback

Rafael Benitez håper at Xabi Alonso er spilleklar til Champions League. Fernando Morientes klar til Blackburn. Harry Kewell kan være tilbake i april.

Xabi sikter mot Europa

Rafael Benitez sier i dag til Liverpool Echo at han håper å ha Xabi Alonso spilleklar til returkampen av kvartfinalen i Champions League.  Fredag kl 12.00 vil man få vite hvem Liverpool møter i de to første midtukene i april, og det andre møtet vil bli spilt 12. eller 13.april.  Midtbanespilleren er ikke langt unna å kunne begynne å trene for fullt igjen etter sitt benbrudd på 1.nytttårsdag, og kan være aktuell for å spille reservelagskamp 6.april.

 

- Hvis alt fortsetter å gå bra, håper jeg at Xabi kan trene for fullt igjen i den siste uken av mars.  Han vil bli som en ny, viktig spiller for oss, sier Benitez.

 

- Kanskje vil Xabi være tilgjengelig for den andre kampen i kvartfinalen.  Han er blitt mye bedre.  Hvis han er tilbake i trening med resten av troppen innen slutten av måneden, slik vi håper, har han en god sjanse.

 

- Det vil være godt for lagmoralen å ha ham tilbake.  Ikke bare vil det gi laget et løft, men det vil også gjøre at de som spiller vil jobbe enda hardere for å beholde plassen.

 

 

Nando klar igjen

Manageren kan dessuten i dag bekrefte at Fernando Morientes er spilleklar igjen, etter at spissen måtte stå over siste ligakamp mot Newcastle:  - Morientes hadde en stram lyske, men det var ikke særlig alvorlig.  Han har trent greit og vil bli klar til neste kamp.

 

 

Uenighet om Kewell

En fysioterapeut anbefalte Harry Kewell i helgen et tre måneders langt opphold, dersom australieren helt skulle bli kvitt sine skadeproblemer, men Rafael Benitez og den medisinske staben på Melwood synes ikke å dele det synet.  Manageren tror heller at Harry kan være tilgjengelig igjen om noen få uker:  - Harry Kewell er fortsatt ikke spilleklar, men jeg håper han kan være tilgjengelig igjen om to eller tre uker.