Solano smigret over Liverpool-interesse

Nolberto Solano uttaler at han er smigret over å bli linket til Liverpool. De røde følger afrikansk midtstopper. Manageren og kapteinen lovpriser Momo.

Aston Villa-ving Nolberto Solano uttaler i dag at han er smigret over interessen fra Liverpool, og betegner det som en ære at Benitez er ute etter hans tjenester.

- Alle ville være stolte om Rafael Benitez ønsket deg på laget sitt. Han er en trener som har vunnet mye med Valencia, og nå med Liverpool. Men det er ikke opp til meg å ta denne avgjørelsen, men klubben. Jeg har kontrakt med Aston Villa for det neste året, slår Solano fast.

Liverpool følger Meite
Rafael Benitez gjentok flere ganger på dagens pressekonferanse at han er på utkikk etter en ny midtstopper, og nå linker nettstedet til Sky Sports Liverpool til Marseille-stopper Abdoulaye Meite. Liverpools speidere skal følge landslagsspilleren fra Elfenbenskysten med argusøyne, og det er ventet at 24-åringen vil reagere positivt på tilnærmelsene fra Anfield. Meite satt på benken da Elfenbenskysten tapte 3-0 for Frankrike på onsdag, men Liverpools speidere skal ha sett han i aksjon mot Rennes forrige helg.

Rafa og Stevie med Momo-skryt
Manager Rafael Benitez og kaptein Steven Gerrard har begge kommet med skryt av Momo Sissoko. De er begge imponert over 20-åringens første kamper i Liverpool-trøya, og ikke minst ligadebuten mot Middlesbrough forrige helg.

- I de to offisielle kampene han har spilt, har han gjort det meget bra. Han var banens beste spiller borte mot CSKA Sofia, og kun Steven Gerrard forhindret han fra å være det nok en gang mot Middlesbrough. Han har spilt over all forventning så langt. Han har jobbet hardt, taklet og vært med inn i feltet på angrep. Han har vist at han vil gjøre en meget god jobb. Folk må huske på at det er vanskelig for en ung mann å komme til et nytt land, slår Benitez fast.

- Nå må han lære seg engelsk, og forstå fotballmentaliteten her borte. Muligens har han allerede vist at han kan venne seg til stilen kjapt. Momo vil levere energisk spill på midtbanen, legger han til.

Kaptein Steven Gerrard tror Liverpool har gjort et røverkjøp i landslagsspilleren fra Mali.

- Jeg tror vi allerede etter en ligakamp ser at Momo Sissoko vil bli en viktig spiller for oss denne sesongen. Å levere en slik forestilling i din Premier League-debut er bemerkelsesverdig. Han er en spiller med stor arbeidsvilje på midtbanen, og han er ikke redd for å takle heller.

- Han vil bli en viktig brikke for oss i bortekampene, og alle var skikkelig imponert over han i helgen. Jeg tror han vil vise seg å bli et meget godt kjøp. Jeg vet hvordan det er å være ung, og skulle spille sentralt på midtbanen i Premier League. Du ønsker å takle så ofte så mulig, så av og til vil du gjøre feil. Men Momo er en lærevillig ung mann som vil lære mer om Premier League for hver kamp han spiller, tror Gerrard.