Solano tror Owen overlister Reina

Nolberto Solano, som var nær en overgang til Liverpool i sommer, tror at Michael Owen overlister Jose Reina. Newcastle bekrefter at fem spillere er tilbake etter skader. Argentinsk høyrekant linkes.

Solano tror Owen og Shearer overlister Reina
Nolberto Solano var nær ved en overgang fra Aston Villa til Liverpool i sommer. I stedet havnet han i gamleklubben Newcastle. Peruvianeren sier nå at han og hans lagkamerater reiser til Anfield uten frykt, selv om Liverpool ikke har sluppet inn mål i de siste sju ligakampene. Solano mener nemlig at Newcastle har landets beste spisser i Shearer og Owen, og tror stjerneduoen vil sørge for at Jose Reina blir svett i trøya.

- Liverpool har mange gode spillere, og manageren deres har gjort en fantastisk jobb med å få dem til å dra lasset i samme retning. Jeg er ikke overrasket over at de er mye bedre i år, uttaler Solano til Sky Sports i dag.

- Vi får se om de fortsetter der de slapp i ligaen etter Japan-turen, men vi frykter dem ikke. Det hadde vært herlig å returnere fra Liverpool med en seier. Ikke minst fordi dette er en travel tid med mange kamper, så vi har en god sjanse til å avansere på tabellen.

- Med Michael Owen og Alan Shearer på topp har vi et fantastisk angrep, og vi vet at disse to kan gjøre mål mot enhver motstander. Begge er gode proffer både på og utenfor banen, skryter Solano.Godt skadenytt for Newcastle
Newcastles offisielle hjemmeside bekrefter i dag at Celestine Babayaro, Stephen Carr, Emre, Charles N’Zogbia og Steven Taylor alle har ristet av seg skader og kan spille mot Liverpool 2.juledag. Det innebærer at ”skjærene” kun vil savne tre av sine faste spillere; Suspenderte Scott Parker, samt den skadede duoen Kieron Dyer og Craig Moore.

Newcastles tropp til kampen på Anfield: Shola Ameobi, Celestine Babayaro, Jean Alain Boumsong, Lee Bowyer, Titus Bramble, Martin Brittain, Stephen Carr, Michael Chopra, Lee Clark, Robbie Elliott, Emre, Amady Faye, Shay Given, Steve Harper, Albert Luque, Charles N’Zogbia, Michael Owen, Peter Ramage, Alan Shearer, Nolberto Solano og Steven Taylor.

Argentinsk høyreving linkes
I følge nettstedet til Sky Sports ønsker Rafael Benitez å hente enda en spiller fra La Liga. Det er Atletico Madrids argentiner Luciano Galletti som skal være målet. Skal man tro Sky Sports har klubbene allerede begynt forhandlingene med tanke på en overgang i januar.

Liverpool skal i følge artikkelen ha kommet med et bud på høyrevingen allerede i september, og Sky Sports mener at Atletico kan finne på å cashe inn, selv om spilleren kom til klubben så sent som i sommer.

Galletti selv skal sitte på gjerdet i påvente av et nytt bud fra de røde. Argentineren har spilt for Estudiantes, Parma, Napoli og Real Zaragoza, og blir karakterisert som en dribleglad herremann med øye for mål.