Solari transfermål til sommeren

Santiago Solari skal være aktuell for overgang til Liverpool til sommeren. Benitez forsvarer kritikerutsatte Luis Garcia. To spillere klare fra skadelista til morgens dagens kamp mot Watford.

Som vi nevnte tidligere i dag har en ny Real Madridspiller, Santiago Solari, vakt interesse hos Rafa Benitez. Den seriøse ettermiddagsavisen, Liverpool Echo, bekrefter nå at den argentinske midtbanespilleren er en av flere som er aktuelle når utrenskningen til sommeren starter. Solari er Bosman-spiller og kan eventuelt komme vederlagsfritt til Anfield. Andre toppklubber vurderer imidlertid også den litt robuste kantspilleren. Han kan benyttes både på høyre og venstre flanke og har spilt over 200 kamper for Madrid, men scorer relativt lite med mål. Foreløpige står han oppført med bare åtte ligamål. Før han kom til Bernabeu har han spilt for Atletico Madrid og River Plate.
Til tross for lite spilletid, og mange kamper på benken kom han inn og scoret et kjempemål mot Real Mallorca i helgen. Solari skar inn fra høyre og dunket ballen i nettet med venstra da han fastsatte sluttresultatet til 3-1.

Kommer Benitez til å gjøre nok et innhogg i reservebenken til Real Madrid? Fra venstre: Morientes, Owen og Solari.

Benitez forsvarer Garcia
En av spillerne som har fått mye kritikk de siste ukene er sommerkjøpet Luis Garcia. Etter en brukbar innledning på sesong har den tidligere Barcelona-spilleren vært svak den siste tiden og ser enda ikke ut til å ha klart å omstille seg til engelsk fotball. Manageren hans er delvis enig og sier han har forbedringspotensial, men tar han samtidig i forsvar. – Luis Garcia er en svært teknisk begavet og intelligent fotballspiller. Han kommer imidlertid ikke alltid til sin rett og det er tydelig at overgangen fra Spania har vært stor. Garcia har ofte spilt bra på hjemmebane og vist hva han kan. Han må imidlertid lære seg hvordan han kan forbedre spillet sitt på bortebane. Totalt sett er han imidlertid en god og målfarlig spiller som snart vil vise ser frem som en mer komplett spiller. Se bare på Robert Pires. Han hadde ingen god førstesesong i Arsenal. Se på hvor viktig Pires er for laget sitt nå, avslutter Benitez.

Finnan og Josemi tilbake i troppen
I morgen kveld kan Liverpool sikre seg ny finale i ligacupen. Med 1-0 å gå på fra hjemmekampen mot Watford er de i førersetet mot førstedivisjonsklubben. Watford leverte imidlertid en god kamp på Anfield og vil helt sikkert bite godt fra seg. De røde vil imidlertid være ute etter å revansjere seg etter noen tunge kamper den siste tiden. Benitez vil antagelig stille med sitt beste mannskap. Hyypiä er ute med en hofteskade, men Carragher vil trolig starte i midten sammen med Pellegrino. Steve Finnan og Josemi er skadefri og reiser sørover sammen med resten av troppen.

Vladimir Smicer har ikke spilt en eneste kamp denne sesongen på grunn av skade. Nå bekreftes det at tsjekkeren vil spille i onsdagens reservelagskamp mot Birmingham.

Leeds skal ønske seg reservelagskeeper Paul Harrison på lån ut sesongen. Foreløpig har klubbene bare blitt enige om en avtale på en måned.