Speedy Gonzalez nærmer seg

Liverpool enig med Albacete om låneavtale for lynving. José Reina og Boudewijn Zenden danner trekløver som er ventet klare tidlig neste uke.

Ifølge Liverpool Daily Post er man nå blitt enig om en låneavtale for Mark Gonzales.  Chileneren spiller til daglig i Albacete, som sist sesong rykket ned fra den spanske toppdivisjonen, og ødela korsbåndet i det ene kneet i mai.  Han er ventet å bli spilleklar igjen i oktober, og Rafael Benitez er så oppsatt på å sikre seg spilleren at han altså har fått til en låneavtale som sørger for at Liverpool har full kontroll både med restitusjon og hans comeback etter skaden.  Avtalen innebærer at Liverpool kan kjøpe Gonzales for syv millioner euro, eller om lag £4.7M, etter neste sesong.

 

Flankespilleren er venstrebent, men kan spille på begge kantene og også framme i angrep.  Hans største force er stor fart, og vi kan vel allerede se for oss The Kopite med forskjellige versjoner av ”Speedy Gonzalez” til neste sesong…  Det 1,75 meter høye talentet er allerede etablert på seniorlandslaget til Chile.  Mark Gonzalez Hoffman fyller 21 år neste søndag.

 

Liverpool må søke om arbeidstillatelse for Gonzalez.  Det antas at spilleren vil bli presentert tidlig neste uke, sammen med José Reina og Boudewijn Zenden.  Reina og Zenden kan fra i dag av forhandle med Liverpool, og begge ventes å være klare innen fristen for påmelding til 1.kvalifiseringsrunde i Champions League 6.juli.