Spillere verd £44.5 mill gratis til Liverpool?

Barcelona solgte i sin tid Luis Figo og Boudewijn Zenden for en samlet sum av £44.5 mill. Nå kan duoen havne i Liverpool gratis! Hyypiä advarer mot å hvile på laurbærene. Diao vil til nordøst.

Boudewijn Zenden håper å bli lagkamerat med Luis Figo for andre gang i sin karriere. Liverpool skal ha kommet til enighet med portugiseren om spillerens personlige kontrakt, men overgangen skal ha strandet fordi Real Madrid plutselig skal ha £2 mill for en spiller de lovte kunne gå gratis. Zenden var lagkamerat med Figo i Barcelona i to sesonger, før sistnevnte gikk til Real Madrid for £37 mill og Zenden satte kursen for Chelsea for £7.5 mill. Dersom Liverpool nå skulle klare å sikre seg begge spillerne uten å betale overgangssum i det hele tatt, vil det utvilsomt være god butikk.

- Ethvert lag og enhver spiller vil ønske å ha Figo med på laget. Dette er selvsagt ikke opp til meg, men vi får bare vente og se hvem som kommer til Liverpool i de neste ukene, uttaler nederlenderen til ITV sitt nettsted.

 

Hyypiä advarer mot å hvile på laurbærene

Sami Hyypiä har advart sine lagkamerater mot å hvile på laurbærene etter vårens Champions League triumf, når den nye sesongen sparkes i gang allerede om et par dager.

– Vi må virkelig gjøre det bedre i ligaen i den kommende sesongen. Etter finalen i Istanbul var alle meget høyt oppe, men nå må vi konsentrere oss hardt om å holde et stabilt høyt nivå, uttaler Hyypiä til Teletext, samtidig som han roser manager Benitez og Rick Parry for arbeidet som har blitt gjort i transfermarkedet i sommer, inkludert de nye kontraktene til Steven Gerrard og Jamie Carragher.

– Jeg tror våre nye spillere vil vise seg gode, og jeg er meget glad for at vi har klart å holde på våre beste spillere.

 

Diao ønsker seg til Sunderland

Nettstedet til Sky Sports siterer Salif Diaos agent på at senegaleseren ønsker seg en overgang til Sunderland. Diao vurderer å forlate Anfield etter å ha blitt frustrert over lite spilletid i Liverpool, og både Middlesbrough og Sunderland har blitt linket til spilleren den siste tiden. Spillerens agent, Chris Collymore, innrømmer at hans klient ville vurdere en overgang til nordøst. 

-  Det har versert noen rykter ja,  men dette har fortsatt til gode å gi seg utslag i direkte interesse for Diao fra Sunderland så vidt meg bekjent. Men Salif vil utvilsomt være interessert i å flytte til nordøst-England på grunn av lidenskapen for fotball i området, og han vil heller ikke takke nei til en låneavtale for den kommende sesongen dersom Sunderland skulle være interssert i dette. En så stor klubb, med så stor tilhengerskare, er akkurat den type klubb vi vil være interessert i, uttaler Collymore.