Spisskrise

Fra én til tre ukers skadeopphold for Morientes, Hamann, Warnock og Garcia. Ingen spisser tilgjengelig i neste kamp. Carragher ser framover mot Bolton-kampen.

Seieren mot Everton kostet dyrt i form av ytterligere fire spillere skadet og en angriper som må ut i karantene.

 

Milan Baros må stå over de tre neste Premier League-kampene, og kan derfor kontrollere seg fullt om kampene mot Juventus som kommer innimellom. Men i følge Liverpool Echo kan han i tiden fremover få selskap av følgende spillere på sidelinjen.

 

Fernando Morientes kan være ute i to eller tre uker med en muskelskade i låret.

 

Dietmar Hamann har en leddbåndsskade i kneet, og han kan settes utenfor spill i samme periode.

 

Steven Warnock vil være ute i 10 dager med en smell i ankelen.

 

Luis Garcia kan trenge én eller to uker på å riste av seg en ankelskade.

 

Dermed kan det ikke utelukkes at alle fire mister møtet med Bolton 2. april, mens Hamann også kan slite med å rekke hjemmekampen mot Juventus tre dager senere. Fernando Morientes er som kjent ikke spilleberettiget i Champions League. De røde står uten en eneste ren spiss mot Bolton. Med Morientes, Baros, Cissé, Sinama-Pongolle og Mellor ute tvinges Benitez til å bruke spillere i uvante roller.

 

Carragher ser fram til Bolton-kampen

Å kvalifisere seg til Champions League er helt vitalt for Liverpool, og derfor er også oppgjøret mot Bolton like viktig som derby-kampen. Lancashire-laget ligger kun ett poeng bak de røde, og er ett av formlagene i Premier League. Jamie Carragher har allerede begynt å tenke på neste kamp.

- Selvsagt er det ekstra spesielt å vinne et derby, men kampen mot Bolton er like viktig for oss nå. Det er nødvendig at vi bygger videre på denne seieren og får oss til Champions League. Alle må sørge for at de er på hugget mot Bolton, like mye som vi var det i går. Vi ønsker ikke å dovne bort som vi gjorde mot Blackburn. Ikke misforstå, men det er ikke slik at vi ikke forsøkte mot Blackburn, men hvis vi skal komme blant de fire beste, må vi reprodusere atmosfæren og lagånden fra i går. Supporterne kan også spille sin rolle her. Vi må alle holde sammen for å få oss opp på 4.plassen. Selvsagt er et lokaloppgjør forskjellig fra andre, og vi vil aldri få den samme atmosfæren mot andre lag, men under de nåværende omstendighetene vil gårsdagens seier bety mer hvis vi klarer å vise samme takter som vi gjorde i den kampen.