St. Etienne: Le Tallec tilbake til Liverpool

Den tidligere franske storklubben skriver på sine nettsider at Le Tallec blir Liverpoolspiller igjen. Pongolle kan i verste fall være ute i åtte måneder. Dudek håper på ny god finale i Cardiff.

Etter flere dager med spekulasjoner vil Anthony Le Tallec, etter det vi erfarer, bli å finne Anfield igjen i løpet av de neste dagene. Det er hjemmesiden til St. Etienne som skriver dette. Slik vi forstår situasjonen vil spilleren gå rett inn i troppen på Anfield, i stedet for å bli lånt ut videre eller eventuelt solgt. Annonseringen var imidlertid ment å komme først i morgen, sier en kilde til liverpool.no.

 

Midtbanespilleren var opprinnelig på utlån til St. Etienne ut sesongen. Avgjørelsen om utlån før sesongstart kom overraskende. Ungguttens krav om spilletid og den støy som ble generert i den forbindelse, skal ha vært sterkt medvirkende til at han ble sendt utenlands. Oppholdet i Frankrike ble ingen stor suksess. Etter syv kamper og ett mål skal det være spilleren selv som har tatt initiativ til å bryte utlånsavtalen. Han har fått minimalt med spilletid den siste tiden og har brukt media til å annonsere sin avskjed.

 

Pongolle til USA?
Florent Sinama-Pongolles korsbåndskade mot Watford kan føre ham til Dr. Richard Steadman i USA. Doktoren har blitt brukt med bra resultat av flere toppspillere i England tidligere. Liverpool har blant annet hatt Jamie Redknapp, Patrik Berger, Vladimir Smicer og Chris Kirkland som pasienter der de siste årene.

 

Sesongen til den raske og tekniske angrepsspilleren er definitivt over, uansett operasjon eller ei. På Melwood frykter man at Pongolle blir ute i så lenge som åtte måneder.

 

Dudek håper på ny god kamp i Cardiff

For to år siden ble Jerzy Dudek kåret til kampens beste spiller i ligacupfinalen i Cardiff. Motstander var Manchester United og resultatet ble 2-0 til Liverpool. – Jeg har fantastiske minner fra Cardiff, uttaler keeperen i dag. – I går kveld håpet jeg på en reprise mot United. Det ble Chelsea og det spiller egentlig liten rolle hvem som står på motsatt side når kampen starter. Kanskje er det like greit å spille mot et lag ekspertene regner med skal slå oss, sier polakken videre. – Det har vært en god bane for oss, og håper det fortsatt vil være det etter 27. februar.