Stelios kommer likevel?

Tidligere denne uka uttalte greske Stelios at han blir i Bolton. Nå kan han være på vei til Liverpool likevel. Nunez (bildet) forlater Liverpool med gode minner. Fransk ligastart.

Bare dager etter at han uttalte at han kommer til å forlenge kontrakten med Bolton kan Stelios Giannakopoulos være på vei til Liverpool. Og det for beskjedne £1M. Det er søndagsutgaven til The People som skriver dette i dag.

Avisen skriver at Bolton-manager Sam Allardyce skal være mildest talt forbannet over denne siste vendingen i kontraktspekulasjonene rundt den greske EM-vinneren. Stelios var en av Boltons mest stabile spillere i fjor, og bidro sterkt til klubbens gode tabellplassering. Nå skal Allardyce være meget skuffet over det han oppfatter som illojalitet fra grekerens side.

Stelios skal ifølge avisen ha en klausal i sin nåværende kontrakt som gjør at han får forlate klubben for moderate £1M, og avisen hevder at grekeren nå vil holde samtaler med Liverpool over sine personlige betingelser i løpet av de neste dagene.

Nunez forlater Liverpool den kommende uka
Liverpoolfc.tv skriver i dag at den spanske høyrevingen Antonio Nunez omsider vil skrive under for Celta Vigo den kommende uka. Spanjolen sier i dag at han ikke angrer på at han kom til Liverpool, trass i at det bare ble en sesong med Premier League-fotball på han.

Nunez uttaler videre at han trivdes godt i Liverpool, og han er stolt over å kunne forlate Anfield med en vinnermedalje fra Champions League i bagasjen, trass i at han kun var ubenyttet reserve under finalen i Istanbul.

Nunez håper altså å skrive under kontrakten med sin nye spanske klubb i løpet av den kommende uka, og har følgende å si om overgangen: - Overgangen er gode nyheter for meg, da jeg ønsker å spille fotball. I Liverpool fikk jeg få muligheter, og det er aldri bra for en spiller. Rafael Benitez var helt klar på at jeg ikke figurerte i hans planer for den kommende sesongen.

- Trass i skadene jeg slet med lærte jeg mye i Liverpool, og det er en erfaring jeg for alltid vil se tilbake på med glede. Jeg anser ikke meg selv som noen flopp i Premier League.

Fransk seriestart
Flere spillere med Liverpool-tilknytning var involvert i den franske seriestarten i går. Utlånte Bruno Cheyrou spilte hele kampen, mens Vladimir Smicer fikk 83 minutter på banen, da Bordeaux overbeviste med 2-0 seier borte mot Marseille. Alou Diarra fikk 72 minutter på banen da Lens tapte med samme siffer for Nantes.