Stelios nærmer seg

Ifølge Liverpool Echo har LFC kommet med en offisiell henvendelse om å kjøpe den greske høyrevingen Stelios Giannakopoulos. Didi Hamann og Djibril Cissé fra start i kveld.

Europamester på vei
Ettermiddagsavisen på Merseyside hevder at man fra Anfield nå har tatt kontakt med Bolton for å hente inn 31-åringen Stelios.  Den greske europasmesteren har tidligere avslått alle tilbud fra Reebok om å fornye sin kontrakt med klubben, og har en klausul i sin nåværende avtale som gjør at han kan forlate Bolton for £1M.  Mye tyder derfor på at Rafa Benitez har sett ut Stelios som en rutinert, billig, om noe kortsiktig løsning på høyreflanken.  Pris og betingelser bør ikke være noe problem dersom Liverpool setter muskler bak sitt ønske.


Cissé på topp
Det er ventet at manageren vil gjøre inn en rekke nye spillere i forhold til de elleve som startet mot Sunderland på lørdag, når kvalifisering til gruppespillet skal sikret på Anfield i kveld mot CSKA Sofia.  Dietmar Hamann vil spille fra start sentralt på midtbanen, mens Djibril Cissé får muligheten til å begynne i den spissrollen han trives best i.