Stelios ønsker en avklaring

Stelios Giannakopolous vet ikke om han blir i Bolton, eller går til Liverpool. Nå ønsker han en avklaring. Arsenal-nei til Owen (bildet). Anelka savner Liverpool. Italiensk dommer.

Stelios Giannakopoulos innrømmer i dag at Liverpool har vært ute etter å sikre seg hans tjenester i sommer.

- Liverpool ønsket meg tidligere i sommer, og kanskje ønsker de fortsatt å hente meg. Det må jeg få rede på. Historiene om Liverpool tidligere i sommer var ikke spekulasjoner. Det var en realitet, siteres den greske vingen i Manchester Evening News.

Spilleren, som har ett år igjen av kontrakten med Bolton, begynner å bli frustrert over at en avklaring på hans fremtidige arbeidssituasjon ser ut til å drøye ut.

- Jeg håper dette får en lykkelig ende, slik at jeg kan slappe av. Jo fortere dette blir avklart, jo bedre er det for både meg som spiller og for fansen. De spør hele tiden om jeg drar eller ikke, og jeg vet ikke svaret selv heller. Det eneste jeg kan si er at jeg er lykkelig i Bolton. Det kunne man se ut fra fotballen jeg spilte her i sist sesong. Jeg forventer at ting snart blir klart, og at manageren og formannen her i Bolton snart tar tak i situasjonen, slik at vi får en ende på spekulasjonene, avslutter Stelios.

Wenger vil ikke ha Owen
Det brenner som kjent et blått lys for Michael Owens fremtid i Real Madrid, og foruten Manchester United, Liverpool og  Newcastle, har også Arsenal blitt linket til den engelske landslagsspissen. Deres manager, Arsene Wenger, sier imidlertid nå at han ikke har noen planer om å hente Owen fra Spania. – For tiden er vi ikke på utkikk etter en spiss. Vi er ute etter å styrke andre lagdeler, bekrefter Arsenal-manageren til engelsk presse.

Anelka savner Liverpool
I forbindelse med at Newcastle ønsker å hente Nicolas Anelka fra tyrkiske Fenerbache, har den tidligere Liverpool-spissen kommet med uttalelser som tyder på at han savner livet på Anfield. – Fenerbache er en fin klubb, men jeg kan tenke meg å spille i Premier League igjen. Jeg ønsket aldri å dra fra England. Jeg hadde håpet at den nye manageren i Liverpool ville hente meg, men det ble aldri noe av. Newcastle er en stor klubb med hengivne fans, men jeg elsker Merseyside. Jeg vil uten tvil si ja til Liverpool om de ønsket meg, men jeg blir sikkert ønsket velkommen av Newcastle-fansen også, akkurat som jeg ble i Liverpool, sier Anelka, og lar det dermed skinne igjennom at han mye heller vil spille for de røde enn for de sort-hvite i nordøst.

Italiensk dommer
Italienske Gianluca Paparesta dømmer returoppgjøret i Champions League-kvalifiseringen mot FKB Kaunas på Anfield i morgen kveld. 36-åringen fra Bari er en stødig dommer i Serie A. Han får med seg linjemennene Narciso Pisacreta og Stefano Ayroldi, samt Oscar Girardi som fjerdedommer.