Steven Gerrard blir på Anfield

I en ny helomvendig har Steven Gerrard nå bestemt seg for å skrive under på en avtale med Liverpool Football Club. – Vi er alle henrykt, sier daglig leder Rick Parry.

Dette var hva en smilende Parry kunne si til pressen i morgentimene i dag:

 

- Jeg kunne ikke bli mer henrykt.  Han har bestemt seg for å bli hos oss siden han forstår hvor mye klubben betyr for ham.

 

- Selv da han sa at han ville gå brukte han ikke ord som antydet at han virkelig ønsket å reise.  Han snakket om at de siste dagene hadde vært vanskelige, men han sa aldri at han ønsket å forlate klubben.

 

- I løpet av de siste 24 timene har han gjort sine refleksjoner, tenkt det hele igjennom, og kommet til at han ønsker å bli.

 

- Fra vårt synspunkt er det hele tiden hva vi har ønsket.  Jeg har bedt Stevie om unnskyldning hvis jeg har misforstått hans følelser.  Jeg antar at jeg etter Istanbul trodde jeg visste hvor dette bar, men av en eller annen grunn mente han tydeligvis at klubben ikke var så entusiastisk over å beholde ham som vi kunen ha vært.  Han var engstelig.

 

- Det har vært et par punkt angående kontrakten som han oppfattet som at vi for vår del ikke viste nok entusiasme, men slik var det aldri.  Han forstår det nå.  Vi har hatt noen følelsesladede øyeblikk sammen, skværet alt opp, og jeg tror ikke dette vil skje igjen.

 

- Jeg tror ikke han blir fordi han var redd for den negative reaksjonen som dette ville ha medført.  Jeg poengterte for ham på mandag at han skulle tenke på fansen i Istanbul og spørre seg selv om han kunne reise fra det.  Det sier seg selv at de siste par dagene ikke har vært lette for ham, men dette er ikke en avgjørelse tatt av negative årsaker.  Han har funnet det komplisert, men innerst inne har det alltid vært en vanskelig avgjørelse for ham å si at han ønsket å gå.  Vi er alle absolutt overlykkelige over dette, og jeg er mer sikker enn noen gang at han nå er helt fokusert og at det er her han vil være.