Steven undertegner på fredag

Sky Sports News har akkurat meldt at vår kaptein signerer ny kontrakt på fredag. En turbulent uke ser dermed ut til å få en lykkelig utgang for alle røde. Ville trekke seg som kaptein!

Støvet ser endelig til å ha lagt seg rundt Melwood Training Ground i West Derby etter Steven Gerrards sensasjonelle endring av standpunkt omkring hvem han skal spille fotball for de neste årene.

 

Etter gårsdagens sjokkmeldinger om at han ikke kom til å signere ny avtale med Liverpool, så det unektelig ut som at Stevie G var tapt for alltid. Etter noen viktige telefonsamtaler sent i går kveld, og noen raske runder på morgenkvisten kunne imidlertid Rick Parry komme med gode nyheter i morgentimene.

 

Nå venter bare alle på nyheten om at han faktisk signerer den 4-årsavtalen som Liverpool har forhandlet frem med representantene hans.

 

Hovedpersonen selv ankom treningsfeltet, 20 minutter utenfor sentrum av byen, klokken 13.15 i dag og noen minutter senere rullet også bilen til formann David Moores inn. Et kvarter senere forlot Moores igjen, men stoppet og snakket med kamerateamene. En tydelig fornøyd klubbeier oppsummerte møtet slik:

 

- Vi er alle veldig lykkelige. Steven vil i praksis signere en avtale som binder ham til Anfield livet ut.

 

Sky Sport News meldte sent i ettermiddag at Steven Gerrard underskriver den to års forlengelsen fredag. Tidligere rykter om at han kommer til å signere for 2 + 4 år stemmer ikke. Kontrakten vil gjelde frem til 2009. Med andre ord en to års forlengelse til den nåværende avtalen.

 

Ville trekke seg som kaptein
Etter de siste dagers hendelser har Steven tilbydd å trekke seg som kaptein. Rafael Benitez sier imidlertid han har avslått tilbudet og at Gerrard fortsatt er klubbens kaptein.

 

- Steven er kapteinen vår og vi ønsker fortsatt å beholde ham i den rollen.

 

Steven Gerrard har uttalt følgende om saken:

- Jeg fortalte manageren at jeg ønsket å snakke med spillerne på egenhånd fordi jeg jeg vet noen av dem har blitt frustrert over de siste dagers hendelser. I likhet med fansen.

- Det ville ha knust hjertet mitt dersom jeg måtte gi fra meg kapteinsbåndet, men jeg mente det var riktig av meg å tilby meg å fratre.