Strålende fornøyd Benitez med ros til Morientes

En strålende fornøyd manager, Rafael Benitez, var raus med rosen til sine spillere etter 2-1 seieren på The Valley, og i særdeleshet Fernando Morientes.

Liverpool-manager Rafael Benitez var overlykkelig over sitt lags spill i kveldens 2-1 seier over Charlton. De gule og sorte kom sterkt tilbake etter at hjemmelaget hadde tatt ledelsen, og seieren betyr at avstanden opp til Everton er redusert til fire poeng – i alle fall for et knapt døgn.

 

- Spillerne mine jobbet meget hardt over hele banen, og jeg syntes vi gjorde en fantastisk kamp, og spilte med stor selvtillit, uttalte manager Benitez etter kampen. 

 

- Vi var alle enige i pausen om at vi kunne greie å hale i land dette, og hele laget jobbet meget bra og spilte godt. Vi ønsker å redusere avstanden opp til Everton, og vi kommer til å ta med oss mye selvtillit etter å ha vunnet denne kampen på bortebane.

 

Benitez omtalte også landsmannen Fernando Morientes i rosende ordelag etter matchen, etter spissens første scoring for sin nye klubb.

 

- Morientes spilte meget bra i kveld, men det var delvis også fordi alle de andre spillerne spilte meget bra. Vi snakket sammen før kampen, og vi var enige om at det var på tide at han begynte å gjøre mål for Liverpool. Når du har fått toppscoreren fra fjorårets Champions League i dine rekker, er det selvsagt viktig at han åpner scoringskontoen, og scoringen hans i kveld vil gjøre underverker for hans selvtillit. Han er en fantastisk spiller. Han spiller alltid for laget, og han gjorde et flott mål. Milan Baros løp mye, og bidro til å skape rom for Morientes, og dermed gjøre det enklere for han. Med to så gode spisser er det gode odds for at vi lager mange mål, uttalte en blid Benitez.

 

 

Han mente at andre omgangen i kveld var på høyde med lagets beste prestasjoner denne sesongen, og sammenlignet den med kampene mot Arsenal og Olympiakos. Han var også meget opptatt av at laget nå må klare å prestere på dette høye nivået i de kommende kampene, slik at man kan kjempe om den siste Champions League kvalifiserings-plassen til siste slutt.

 

- Jeg er henrykt over lagets innsats og resultatet i kveld. Selv om vi fikk en tidlig scoring mot oss, følte jeg at vi hele tiden kom til gode sjanser, og følte meg sikker på at vi kunne kjempe oss tilbake i kampen. I pausen var spillerne fast bestemt på dette, og fortalte hverandre at vi skulle huske på hva vi utrettet mot Fulham. I andre omgang spilte vi med samme høye tempo som skaffet oss gode resultater mot Arsenal og Olympiakos, og det er denne typen prestasjoner vi trenger fremover dersom vi ønsker å gjøre det bra i de resterende kampene.

 

 

Curbishley en god taper

Alan Curbishley mente at Liverpool vant fortjent, og hadde lite å klage over etter kampen. Charlton-manageren mente at selv om hans lag tok ledelsen, så hadde Liverpool dominert oppgjøret og fortjente således de tre poengene.

 

- Selv om vi tok ledelsen, og ledet ved pause, så var Liverpool det beste laget kampen sett under ett. Vi kom foran, og på det tidspunkt hadde både vi og Liverpool gode sjanser, men i andre omgang dominerte Liverpool stort, og stod fram som et meget sterkt lag. Jeg hadde håpet de skulle komme hit og levere en forestilling som den mot Southampton, men de kom å ga oss en real Liverpool-forestilling slik vi kjenner klubben, uttalte Curbishley.

 

- Vi spilte i helgen. Det gjorde ikke Liverpool. Kanskje var det av betydning, for Liverpool virket virkelig friske i dag. Vi er veldig skuffet over å ha tapt, og dersom vi hadde klart å holdt uavgjort ut kampen ville det ha vært en skikkelig bonus for oss. Men jeg kan ikke annet enn hylle Liverpool i kveld. De fortjente seieren, og jeg har ingen ting å klage over.