Sunderland mangler fem nøkkelspillere

Sunderland sliter med skader, og manager Mick McCarthy må klare seg uten fem av sine mest betrodde menn på onsdag. Rick Parry dro aldri til Dubai.

Sunderland-manager Mick McCarthy må klare seg uten hele fem av sine nøkkelspillere når Liverpool gjester Stadium of Light onsdag kveld. De røde- og hvitstripete tapte bunnoppgjøret mot Birmingham på lørdag, og begynner nå for alvor å sakte akterut helt i bunnen av tabellen.

- Det er flott at vi skal møte Liverpool nå. Da kan vi forsøke å få rettet på ting. Det vil kanskje være en fordel for oss å møte dem. Alle vil forvente at de skal slå oss, uttaler imidlertid en optimistisk McCarthy til Sky Sports.

- Vi vil ta en prat og se hva spillerne tror. Vi må kjempe mer. Vi kan ikke være så slappe som i andreomgangen mot Birmingham, uttaler Sunderland-manageren.

McCarthys desperate forsøk på å rette på skuta må utansett skje uten Julio Arca, George McCartney, Kevin Kyle, Stephen Elliott og tidligere Liverpool-spiller Stephen Wright. Alle disse fem er skadet.

- Disse spillerne ville ha spilt mot Liverpool om de hadde vært skadefrie, alle fem. Skadene gjør ting vanskelig. Jeg er ikke en som bruker skader som unnskyldninger, men det hadde vært fint og hatt dem tilgjengelige. Det ville ha tatt presset fra en eller to på laget. Ingen av dem vil være klare for onsdagens kamp, det er sikkert, sier McCarthy.

- Vi sliter for tiden, men vi må være klare for å møte Liverpool, og vil forsøke å kjempe dem ut av stilen på onsdag, avslutter han.



Parry dro ikke til Dubai
Britiske medier rapporterte for en tid tilbake at Liverpools daglige leder Rick Parry ville sjekke ut potensielle investorer i Midt-Østen under en fotballkonferanse i Dubai i midten av november. Dette viste seg imidlertid å være oppspinn, da Parry aldri dro til Dubai.

I sin spalte i Liverpools offisielle magasin i forrige uke, skrev Parry følgende:  - Jeg var to dager i Zurich i forbindelse med forberedelsene til klubb-VM i Japan. I motsetning til hva som har vært skrevet i avisene, dro jeg aldri til fotballkonferansen i Dubai.