Supportertreff: God start – dårlig slutt

JAAAAA!!! Det tok 45 sekunder før alle som hadde trosset vinterferien og tatt turen til Tempest hoppet opp av stolene og feiret den fantastiske scoringen til President Riise!! Dette var den perfekte starten på supporterklubbens ”tradisjonelle” ligacuptreff!

Tradisjonen tro arrangerte supporterklubben treff i forbindelse med cupfinalen på pub’en Tempest i Oslo. Oppmøtet var kanskje ikke så stort som forventet, men det skyldes nok at det både var vinterferie og at kampen gikk på TV3.
Treffet startet med 501 flotte Liverpoolscoringer på storskjerm, mens nydelig Liverpoolmusikk gikk i bakgrunnen.I tillegg til lyd og bilde hadde supporterklubben også suvenirsalg og hadde laget en liten quiz for å sette de små grå i virksomhet mens nedtellingen gikk mot kick-off.

Quizen ble rettet til pausen, og Anders Christensen fikk 14 av 15 poeng på quizen og vant

konkurransen foran kameraten Jan Einar Tverberg som fikk 13,5 poeng. Premiene var to Liverpool DVD’er til Anders og Jan Einar fikk en Toshack bok og supporterklubbens t-skjorte. Øystein Engedal kom på tredjeplass med 10 poeng, og fikk supporterklubbens caps.
Vi gratulerer alle vinnerne!

 

Dessverre så stod ikke avslutningen av kampen i stil med åpningen så det var mange skuffede

Liverpoolsupportere som måtte konstatere at det ikke ble åtte ligacuptrofeér å pusse på Anfield.

 

Uansett så stiller supporterklubben opp med flere treff, og vi håper så mange av dere som mulig har

mulighet til å stille opp neste gang!! Skal vi satse på Champions League finalen 25. mai?

 

You’ll never walk alone…