Sydney FC frykter ikke de røde

Dwight Yorke håper de spiller seg til semifinalekamp mot Liverpool i VM for klubblag i Japan neste måned. Don Hutchison signerte for Coventry City.

Dersom den bare et år gamle australske klubben Sydney FC, som trenes av den gamle storspilleren Pierre Littbarski, vinner mot Deportivo Saprissa fra Costa Rica 12. desember, skal de møte Liverpool FC i VM for klubblag tre dager senere. Dette blir de rødes første kamp i turneringen. Som regjerende Champions League mestre er de seedet og går rett inn i semifinalen.

Dwight Yorke spiller for Sydney og er ikke i tvil om at målet er å vinne første kamp for deretter å kunne forsøke seg mot Liverpool. Først må imidlertid Deportivo overvinnes.

- Deportivo er en etablert klubb med mye rutine og vi er nok ikke favoritter, innrømmer Yorke. – Vi har tru på egne spillere og vi må fokusere på å ta en kamp av gangen. Målet er imidlertid å spille seg til en semifinale mot Liverpool.

Yorke tror ikke Liverpool kommer til å stille med et B-lag i turneringen. For det første vil det være mot turneringens reglement, men samtidig tror han Benitez tar kampene så seriøst at de vil mønstre et sterkt mannskap.

- Kanskje vil de ikke spille med alle de beste spillerne mot oss, men de kommer helt sikkert ikke til Japan for å feriere. De ønsker sikkert også dette trofeet i premieskapet.

Trener Littbarski innrømmer at de allerede har begynt å se på videos fra Liverpools kamper. – Liverpool er en sterk motstander. De er bedre enn oss på papiret, men det betyr ikke at de vil være uslåelige for oss.

Hutch til Coventry
Det tok ikke lang tid for Don Hutchison å finne seg ny klubb. Den tidligere urokråka på Anfield ble i dag løst fra sin kontrakt i Millwall. Få timer senere signert han for Coventry City. 34-åringen har foreløpig signert en kort låneavtale som gjelder frem til 3. januar. Hutch har fått med seg 25 landskamper for Skottland og opphold i klubber som West Ham (to ganger), Sheffield United, Everton og Sunderland. The Sky Blues sliter med mange skader om dagen og ønsket derfor å forsterke troppen.