Til Istanbul uten frykt

Rafael Benitez understreket at hans mannskap har ingen ting å frykte, da troppen i dag forlot Merseyside. Luis Garcia ”gjorde det rette valg”. Carl Medjani til Toulon-turnering.

- Alt er mulig

Rafael Benitez tok med seg en veltrimmet og nesten skadefri tropp til Tyrkia i dag.  Med et mulig unntak for keeper Chris Kirkland, samt at Fernando Morientes ikke er tilgjengelig i Champions League, vil den spanske sjefen kunne stille med et toppet lag på Ataturk.  Etter sesongens siste morgenøkt på Melwood i dag vil Rafa bruke de neste timene til å finjustere et lag hvor det stilles størst spørsmålstegn ved hvem som skal spille på topp av Djibril Cissé og Milan Baros.  Manageren legger vekt på at uansett hvem som spiller mot Milan, så må man gjøre det uten frykt.

 

- Vi må gå til denne kampen med selvtillit og hver spiller på tro at vi kan vinne.  En spiller som står foran en slik viktig kamp må aldri være redd.  Hvis en spiller løper ut på banen på onsdag og tror at han vil tape, da er det det som vil skje.

 

- Vi vet at vi ikke er favoritter før kampen, men vi er i finalen fordi vi fortjener det.  Nå som vi er her har vi ingenting å tape og alt er mulig.

 

 

Luis angrer ikke bytte av klubb

Barcelona kunne i går vise fram pokalen som beviser at de er årets ligamestere i Spania, foran et fullsatt Camp Nou.  Det er tre dager før Luis Garcia vil løpe ut som spiller for Liverpool i Champions League finalen mot Milan.  Den lille spanjolen er i tillegg lagets toppscorer med fem mål i turneringen, inkludert en perle hjemme mot Juventus og det avgjørende målet da Chelsea ble satt på plass i semifinalen.  Luis angrer dermed ikke på at han forlot favorittlaget Barcelona foran denne sesongen.

 

- Jeg gjorde det rette valget da jeg gikk til Liverpool, og det at vi har nådd finalen i Champions League viser dette.  Alle i Barcelona er glade for at de har vunnet ligaen og jeg er glad på mine tidligere lagkameraters vegne.  Jeg har snakket med dem på telefonen og de har fortalt meg at de gjerne skulle vært i Champions League finalen.

 

- Jeg ville ha vært glad for å vinne tittelen i Spania, men jeg vet ikke om jeg hadde komme med på laget og jeg hadde blitt værende.  Jeg angrer ingenting.

 

- Dette er den mest viktige kampen noen spiller kan være involvert i.  Jeg føler meg veldig stolt og vil bare prøve å nyte øyeblikket.

 

Luis stod over siste ligakamp mot Aston Villa, da han i likhet med Steven Gerrard slet med en lett strekk.  Både han og kapteinen er imidlertid nå helt friskmeldte.  Garcia sier før avreise at han ikke vil nøle med å ta et av straffesparkene dersom lagene skulle være likt etter 120 minutter i Istanbul:  - Jeg har ikke trent på straffer, men hvis jeg må ta en vil ikke det være noe problem.  Jeg vil ikke være nervøs.

 

 

Medjani på Ungdomslandslaget

Carl Medjani er en av de minst omtalte spillerne som har vært på utlån fra Liverpool denne sesongen.   Den 20-årige midtstopperen har spilt for Lorient i den nest øverst franske divisjonen.  Carl har uansett fått vist seg nok fram i hjemlandet til at han er tatt ut i den franske troppen til den kjente og tradisjonsrike ungdomsturneringen i Toulon.  Frankrike spiller mot Sør-Afrika, Japan og Mexico i gruppespillet 1-5 juni, og er favoritt til å nå semifinale og finale som spilles henholdsvis 8. og 10.juni.