To fantastiske dager

Gerrard, Cissé og Alonso forteller om et par utrolige døgn for Liverpool Football Club. Supercup i Monaco 26.august. Vinger linket til Liverpool.

- Mitt beste øyeblikk

Steven Gerrard fortalte tidligere at han overnattet i Istanbul, etter triumfen mot Milan, med Champions League pokalen stående ved siden av senga.  Kapteinen sier nå at også hjemkomsten til Merseyside var større enn det han kunne ha forestilt seg.

 

- Det var utrolig.  Ingen av spillerne innbilte seg at det ville være så mye folk der, som ventet på å juble oss frem.  Det var utrolige scener.  Jeg satt på flyet med medaljen og tenkte at ”livet kan ikke bli bedre enn dette”, men så fikk du øye på all fansen.  Noen sa at det var omtrent en millions mennesker som hadde møtt opp.  Det var helt spesielt.

 

- Fansen var fantastiske i Istanbul og velkomsten da vi kom hjem bare satte en spiss på hva som var den største kvelden i mitt liv.  På vegne av spillerne vil jeg takke alle som møtte opp.  Våre supportere er de beste.

 

Xabi Alonso mistet returen mot Chelsea i semifinalen, men spilleren som utlignet til 3-3 på Ataturk stadion slår fast at det nå er helt glemt.

 

- Det er vanskelig å beskrive hvordan vi føler det.  Jeg har aldri sett slik en feiring og jeg forventet ikke at så mange mennesker skulle møte opp for å feire sammen med oss.

 

- Dette er det største trofeet i min karriere, og det i min første sesong med Liverpool gjør det virkelig spesielt.  Det var fantastisk og det var glimrende bare å få spille i finalen.

 

Minst like spesielt må det ha vært for Djibril Cissé, som brakk benet stygt i slutten av oktober, men ble altså klar til å bli involvert i finalen og scoret i straffesparkkonkurransen.

 

- Jeg var ute i seks måneder, men har kommet tilbake for å hjelpe Liverpool å vinne Champions League.  Det var utrolig og jeg ikke ikke helt forstå at min drøm er gått i oppfyllelse.  Når enden er god er allting godt.  Bare det å komme inn som innbytter var briljant, og det å score på et av straffesparkene gjorde det ekstra spesielt.  Jeg var nervøs før jeg skulle ta straffen siden jeg visste hvor viktige dette var for klubben og også for våre fantastiske fans.

 

 

 

Liverpool v CSKA Moskva

Liverpool vil møte CSKA Moskva i Monaco 26.august.  Dette i den såkalte ”UEFA Super Cup”, hvor vinnerne av Champions League og UEFA-Cupen møtes.  De røde vant sist trofeet i 2001, da de slo Bayern München med 3-2.

 

 

Wright-Phillips linket til Anfield

Det er ingen hemmelighet at Rafael Benitez leter etter flankespillere til å styrke spillertroppen foran neste sesong.  Ifølge tabloidavisen Daily Mirror har Liverpool Shaun Wright-Phillips høyt oppe på sin ønskeliste.  Høyrevingen vil koste flesk dersom han skal lures vekk fra Manchester City, trolig snakker en om en overgangssum i nærheten av £15M, og flere andre toppklubber vil også være med i kampen dersom City åpner opp for et salg.

Flankespilleren Luciano Galletti hos Real Zaragoza er også nevnt som et mulig transfermål hos flere engelske aviser.