To poeng tapt

- Dette var to poeng tapt, slo en frustrert Rafael Benitez fast etter 2-2 i Birmingham i dag. Han finner imidlertid trøst i at hans mannskap har blitt mer stabilt denne sesongen.

Rafael Benitez reflekterte over kampen mot Birmingham, og kunne konstatere at hans lag hadde tapt to nye poeng i kampen om ligatittelen. Uavgjort på St Andrews i dag var så utvilsomt mer to poeng tapt enn ett poeng vunnet.



De røde fikk til slutt en ende på måltørken, da Luis Garcia scoret vakkert like etter at han hadde kommet inn som innbytter. Men to gedigne tabber av Jose Reina gjorde at vertene snudde kampen, før en annen innbytter, Djibril Cisse, satte punktum med 2-2 fra straffemerket.

Det var i det hele tatt innbytternes dag i Birmingham, da også innbytter Pandiani scoret for vertene. At to av hans innbyttere fant veien til nettmaskene, ble imidlertid en mager trøst for en frustrert Rafael Benitez, som etter kampen mente at de røde burde ha fått med seg alle tre poengene fra dette oppgjøret.



- Vi har tapt to poeng her i dag, ettersom vi kontrollerte kampen. Etter at vi utlignet på straffespark, hadde vi tre klare sjanser til å avgjøre kampen til vår fordel.

- Uavgjort på bortebane er ikke det beste resultatet vi kunne oppnå, men det er heller ikke det verste, og vi gjør fremskritt. Det viktigste er å gjøre laget mer stabilt.

Dagens resultat innebærer at Liverpool har høstet sju poeng på sine fem første kamper i Premier League, og er fortsatt ubeseiret siden ligastart.