To travle dager med landskamper

Flere Liverpool-spillere blir opptatt med landskamper de to neste dagene. Hvor mange som kommer i aksjon er imidlertid høyst usikkert, på grunn av flere småskader. Tap både for Nardiello og Chile.

Vi står foran to nye travle dager for Liverpools landslagsspillere. Først ute er U-spillerne Scott Carson og utlånte Anthony Le Tallec i morgen kveld. Sistnevnte skal prøve å følge opp fin innsats og scoring mot Makedonia når Frankrike U-21 møter Irland i Cork, mens Carson nok en gang tar sikte på å holde nullen for England U-21 når de møter Tyskland i Mainz.

Hvor mange av Liverpools A-landslagsspillere som blir involvert på onsdag er høyst usikkert, på grunn av at flere pådro seg småskader i helgens kamper for sine land. Sjansen er vel likevel stor for at både Jamie Carragher og Steven Gerrard igjen starter for England, når de møter Nord-Irland i Belfast. Chris Kirkland og Stephen Warnock kan imidlertid ikke regne med spilletid.

Spania er vertskap for Serbia & Montenegro i viktig VM-kvalifiseringskamp i Madrid. Det gjenstår å se om Xabi Alonso og Jose Reina klarer å riste av seg småskader i tide. Også Luis Garcia og Fernando Morientes kan få spilletid i denne kampen.

Mer usikkert er det om Djibril Cisse rekker møtet med Irland i Dublin, etter at han tråkket over i Frankrikes seier over Færøyene i helgen. Steve Finnan sliter med lyskestrekk, og er høyst usikker i vertenes lagoppstilling til denne kampen.

En duo som høyst sannsynlig starter for sine landslag, er imidlertid John Arne Riise og Sami Hyypiä. Riise spiller enten venstreback eller venstrekant på midtbanen når Norge er vertskap for Skottland, mens Hyypiä nok tar plass i finnenes midtsforsvar når de tar i mot Makedonia i Tampere.

Nytt tap for Nardiello
England U-17 tapte i går 2-1 for Italia i sin siste kamp i den såkalte Pepsi Tournament på hjemmebane. Liverpools Michael Nardiello startet kampen som ensom spiss, men ble byttet ut i pausen på stillingen 1-0 til italienerne. Kampen gikk foran 2 534 tilskuere på Whaddon Road i Cheltenham. Italia vant med dette resultatet hele Pepsi Tournament, mens England ble stående med en seier og to tap.

Chile-tap
Chile gikk på en stygg smell i VM-kvalifiseringskampen mot Brasil i natt, og tapte hele 5-0. Dermed ble sjansen for at nasjonen blir å finne blant de 70 beste på FIFA-rankingen med det første ytterligere forringet, så det synes nå som om spansk pass er vingen Mark Gonzales sin beste sjanse til å bli Liverpool-spiller.