Trives som underdogs

Dietmar Hamann tror det er bra at Liverpool er outsidere foran mesterligafinalen. Rafael Benitez sammenlikner Arsenal-kampen med en finale. Liverpool-innslag på Kanal 24. Florent-Sinama Pongolle og Neil Mellor klar til pre-season.

Dietmar Hamann, som ikke er ukjent med store finaler, sier han er glad for Liverpools outsiderstempel foran mesterligafinalen.
- Vi liker denne rollen. AC Milan har klassespillere i alle ledd, men vi har fått mye selvtillit etter seirene over Juventus og Chelsea. Så nå går vi for finaleseier, sier tyskeren.

Boltons manager, Sam Allardyce, tror også at Liverpool vil nyte godt av at de i utgangspunktet regnes som underdogs.
- Jeg er sikker på at Rafael Benitez vil benytte seg av det i oppkjøringa mot kampen, for det fjerner en del press fra spillerne, sier Allardyce.

Fullt fokus på morgendagen
Rafael Benitez er på sin side opptatt av å holde fokus på morgendagens møte med Arsenal.
- Denne kampen må behandles på samme måte som en Champions League-runde. Ja, som Champions League-finalen faktisk, sier spanjolen.

Han innser at det blir vanskelig for Liverpool å sikre seg fjerdeplassen.
- Men vi vil prøve, og disse to siste kampene blir selvfølgelig helt avgjørende, sier Rafa.

Manageren ønsker ikke å snakke om forvirringen rundt hvorvidt Champions League-seier vil gi Champions League-kvalifikasjon til neste sesong.
- Vi må være fokusert på kampen mot Arsenal, og ikke la oss forstyrre av alt som skjer rundt oss, fastslår Benitez.

Mellor og Pongolle klar til pre-season
Liverpool Echo skriver i dag at Neil Mellor og Florent-Sinama Pongolle (bildet) er ventet å bli restituert fra skadene sine i tide til pre-season, som starter så tidlig som den 27. juni. Derimot kan de to unge angriperne glemme å få noen ferie.

Liverpool-innslag på radio
I dag kan det være verdt å slå på Kanal 24s fotballsending, "Pling", som sendes fra klokka 16 til 18. Radiokanalen var nemlig til stede i Liverpool under mesterligasemien mot Chelsea, og skal blant annet ha gjort opptak inne på Anfield og The Albert.