Tror på positiv løsning

Merseysides parliamentsmedlem i EU, Alene McCarthy har tror på CL-plass for Liverpool. Raul avviser spekulasjoner om England.

Mot ”positiv” løsning?
Det hersker fortsatt usikkerhet vedrørende avgjørelsen om å la Liverpool delta i Champions League neste sesong eller ikke. Merseysides representant i EU-parliamentet, Arlene McCarthy, har drevet lobbyvirksomhet i UEFA på vegne av klubben den siste tiden, og hun sier tilbakemeldingene har vært positive. McCarthy skal ha møtt representanter fra UEFA i Brussel forrige uke.
- De fortalte meg at de var svært optimistiske om å finne et kompromiss. Det som imponerte meg mest var viljen deres til å finne en løsning for å la Liverpool spille, sier McCarty og konkluderer med at holdningen i UEFA syntes å være positiv.
- De sa at det ville vært synd for fotballen og for spenningen i turneringa dersom Liverpool ble hindret i å delta. Jeg er veldig optimistisk, sjansene for at Liverpool får delta er store. Jeg tror nok det er en sak om menneskelig makt. De er veldig klare over følelsene og presset fra folket i Liverpool, forteller Alene McCarthy.

Samtidig antyder UEFAs Eggert Magnusson at det er godt håp om en løsning røde på Merseyside vil være tilfreds med.
- Jeg er sikker på at vi klarer å finne en positiv løsning som alle blir fornøyde med, sier islendingen som er en av UEFAs 15 stemmeberettigede eksekutivmedlemmer som altså har mye å si om saken.
Komitémedlemmene har én stemme hver når de møtes i Manchester 17.juni. Det har imidlertid blitt antydet at en avgjørelse kan komme til å falle før den datoen.

Raul avviser England
Rykter, rykter og rykter. Vi har forlengst gått inn i såkalte “Silly Season” hvor avisene kriger med hverandre om å skape de heteste transferryktene, som oftest basert på de mest tvilsomme kilder. Før helga ble Real Madrids kaptein Raul lansert som den neste spanjolen til å bli rekruttert av Rafael Benitez til Anfield. Det avviser imidlertid spissen selv.
- Jeg tenker ikke på å spille i England. Min framtid ligger i den spanske ligaen. Det ville blitt veldig komplisert for meg å gå til England, sier Raul i følge Sky Sports.

Peter Crouch settes stadig i forbindelse med Liverpool. Den lange spissen må belage seg på 50 prosent lønnskutt dersom han velger å bli med Southampton ned. Akkurat det håper manager Harry Redknapp at Crouch er villig til å gjøre.
- Det vil ikke bli lett for Crouchy, men jeg håper han vil være tålmodig og bli hos oss, i vertfall til januar, håper Redknapp.