TV3 bekrefter FA-Cup sending

I dag bekrefter TV3 at de sender FA-Cupens 3. runde direkte på sin hovedkanal. Whitehead fornøyd i Sunderland. Evertonspiller mister trolig lokaloppgjør.

Som vi nevnte i går er Luton – Liverpool i FA-Cupens tredje runde et av de oppgjørene Viasat ønsker og sende 7. januar. I dag bekrefter Viasat ovenfor liverpool.no at de er klar med sending på sin hovedkanal, TV3, fra klokken 18.30. Både Liverpool og United vil være i aksjon på TV3 den helgen, mens Hull-Aston Villa og Leicester-Tottenham vil bli sendt på SportN.

Kanalen melder videre at de bestemmer seg for hvilke kamper de kommer til å sende på SportN og TV3 i neste runder av Champions League i begynnelsen av februar.
Sjekk for øvrig vår TV-guide for kamper fra og med 26. desember oppdatert med både Liverpool og andre engelske lags kamper.

Midtbanespiller fornøyd
Dean Whitehead har i dag uttalt seg om transferspekulasjoner til en av storklubbene i Premier League. Midtbanespilleren på Sunderland skrev nylig under ny kontrakt og hevder han er svært fornøyd med å være Black Cat. 23-åringen spilte for Oxford i andredivisjon før Sunderland snappet ham opp sommeren 2004. En presset økonomi på Stadium of Light har ført til at Liverpool nevnes som en av klubbene som kan tenkes å komme med et bud i januar.

Van der Meyde trolig ute
Evertons Andy Van der Meyde har mistet de tre siste kampene og i dag måtte manager Moyes innrømme at den tidligere Inter Milan-spilleren trolig er ute en god stund til. Van der Meyde mister dermed byderbyet mot de røde 28. desember.