U18 møter Manchester United

Liverpool U-18 skal ut i prestisjeoppgjør mot Manchester United i morgen. Lagets andre vanskelige bortekamp på en uke. Rafael Benitez vurderer kjøp av Thun-forsvareren José Goncalves.

Liverpool U18 satser alt på å slå tilbake mot Manchester United i morgen, etter at man tapte toppkampen mot Blackburn forrige helg. Kampen, som har avspark klokken 12 norsk tid, blir utvilsomt like tøff som alle lokaloppgjør mellom Liverpool og Manchester United pleier å være.

Etter forrige helgs tap, ligger nå Liverpool fire poeng bak Blackburn, men spillet som ble levert i toppkampen gjør at de røde likevel går til verket med selvtillit. United ligger på sin side fire poeng bak Liverpool igjen, etter at de slo Crewe hele 4-0 i sin siste kamp.

- Leverer vi like godt spill som mot Blackburn er jeg fornøyd. Vi spilte mot Crewe for to uker siden, og uavgjort ville ha vært et rettferdig resultat. Vi fikk mer enn vi fortjente ut av den kampen. Men mot Blackburn fikk vi slett ikke det vi fortjente, mener trener John Owens.

- Du klarer ikke alltid å kontrollere kamper slik du ønsker, men leverer vi spill av den typen vi gjorde mot Blackburn vil du som regel også vinne, sier han til Liverpool Daily Post.

- Manchester United har gjort mange mål i sine siste kamper, og blir helt klart farlige for oss. Men alle ser frem til kampen, fordi vi spiller bra om dagen, og har stor selvtillit. Det er så mange spillere som ønsker å spille og gjøre en god figur. Problemet er å finne plass til alle, konstaterer Owens.

- Uansett hvem jeg har valgt, har de gjort jobben sin og vist en god holdning. Spillerne har vist at de har forstått hva vi jobber med, og viser fremgang hver uke. Så jeg kan ikke klage, avslutter han.

Midtbanespilleren Ryan Flynn er klar for spill igjen etter seks uker på sidelinja, men Ray Putterill (rygg) og Ryan Wignall (lårstrekk) er definitivt ute. Den kneskadde keeperen Paul Lancaster har også fått besøk på behandlingsrommet av kollega Dave Roberts, noe som betyr at Josh Mimms vil gjøre sin debut for U18 i helgen. Langtidsskadde Lee Woodward (rygg), Jay Spearing (beinbrudd) og Robbie Threlfall (kne) er fortsatt ikke tilgjengelige.

Thun-forsvarer aktuell
Sveitsiske Thun har vært et av overraskelseslagene i årets Champions League. Nå hevder Liverpool Daily Post at man på Anfield vurderer å kjøpe lagets forsvarer José Goncalves. 20-åringen har imponert stort i Champions League-kampene.

Spillerens agent, Ivan Reich, har bekreftet at Liverpool har fulgt spilleren i fire kamper, og at Rafael Benitez nå personlig skal se 20-åringen i aksjon.

- Jeg har blitt informert om at Rafael Benitez personlig ønsker å komme og se José spille. Han vil være sikker, før han handler, sier Reich til Liverpool Daily Post.

José Goncalves er portugiser, men flyttet til Sveits allerede som 2-åring, og skal være i ferd med å få sveitsisk pass. Han kan spille både som venstreback og midtstopper, og måler 190 cm på strømpelesten.   



José Goncalves i aksjon mot Arsenal i Champions League