U18 tapte toppkamp

Liverpool U18 tapte 0-1 borte mot Blackburn U18. De røde ligger fremdeles på 2.plass. Carl Medjani utvist for munnbruk da Metz tok sin første seier for sesongen. Uavgjort i ”rød” managerduell.

Blackburn U18 og Liverpool U18 lå på henholdsvis 1. og 2.plass i nordvest-avdelingen. John Owens’ elever hadde mulighet til å ta over tabelledelsen da de i går gjestet Blackburn Rovers Academy, men hjemmelaget ble for sterke og vant 1-0. Dermed økte Blackburn avstanden ned til Liverpool til fire poeng. Heldigvis endte Manchester City-Everton 2-2 og Stoke tapte 2-3 mot Bolton, slik at de nærmeste konkurrentene ikke tok inn mer enn ett poeng på de røde. Oppdatert tabell finnes her.
Får vi lagoppstilling og rapport fra kampen i løpet av dagen, legger vi det inn i denne nyhetssaken.

Carl Medjani utvist
Carl Medjani (bildet) fikk marsjordre etter 88. minutter for Metz hjemme mot Ajaccio. Forsvarspilleren fikk først gult kort etter en takling, men protesterte så kraftig mot den avgjørelsen at dommeren sendte ham av banen. På det tidspunktet ledet Metz allerede 2-0 og holdt ut de siste to minuttene med ti mann. Metz tok dermed sin første seier for sesongen og klatret opp på nest siste plass i Ligue 1.
Bordeaux vant 1-0 på fremmed gress mot Nice. Bruno Cheyrou pådro seg gult kort og ble erstattet ved pause.
Anthony Le Tallec kom inn ved pause for Sunderland på Highbury. Arsenal ble imidlertid for sterke og vant 3-1.
Salif Diao var tilbake fra skade og fikk spille de siste 15 minuttene da Portsmouth tapte 0-2 hjemme for Wigan.
Chris Kirkland (West Bromwich) er fortsatt skadet.
John Welsh spilte hele kampen for Hull, men kunne ikke forhindre 1-2-tap på KC Stadium mot Watford.

Smått fra FA-cupens 1.runde
Wrexham røk ut av FA-cupen. Utlånte Robbie Foy ble byttet inn i det 71.minutt på stillingen 1-2 til Port Vale, noe som også ble sluttresultatet. Det endte målløst mellom League Two-klubben Peterborough og Conference-laget Burton Albion. Det betyr at Mark Wright og Nigel Clough må ut i ny managerduell om halvannen uke. Tidligere Liverpool-lærling Andy Harris sikret Weymouth i Conference South omkamp mot Nottingham Forest i FA-cupen med en scoring i 56. minutt.