U18 tilbake på vinnersporet

Liverpool U18 beseiret Wolves U18 2-1 borte. Scoring av Le Tallec. Billettinfo Everton-Liverpool. Reservelagskamp flyttet.

Liverpool U18 var endelig tilbake på vinnersporet mot bunnlaget Wolverhampton. John Owens’ elever sto med tre strake tap og like mange kamper uten nettkjenning før helgens kamp. På Compton Training Ground i Midlands trakk de røde det lengste strået med 2-1, melder premierleague.com. Også andre resultater gikk Liverpools vei, noe som betyr at laget klatret fra en 5. til en 3.plass på tabellen, og er nå kun to poeng bak topplagene Manchester United og Blackburn.
Andre resultater i gruppe C:
Stoke Yth  2-3  Man Utd Yth
Everton Yth  0-2  Crewe Yth
Man City Yth  1-1  West Brom Yth
Bolton Yth  2-2  Blackburn Yth

Scoring av Le Tallec
Anthony Le Tallec ble byttet inn i det 54.minutt og seks minutter senere utlignet franskmannen til 2-2 for Sunderland. Tottenham vant til slutt 3-2. Zak Whitbread var tilbake i startoppstillingen til Millwall etter å ha vært cup-tied i ligacupoppgjøret mot Birmingham i midtuken. På Selhurst Park glapp seieren tre minutter på overtid da Crystal Palace utlignet til 1-1. Portsmouth med Salif Diao tapte hele 0-3 for Manchester United på Old Trafford.  Carl Medjani og Metz måtte nøye seg med poengdeling da Toulouse utlignet til 2-2 på overtid. John Welsh, som vil inngå i en byttehandel med Hulls Paul Anderson når overgangsvinduet åpner i januar, spilte hele kampen for Hull i 3-0-seieren hjemme mot Cardiff. Waliserne fikk en mann utvist på stillingen 0-0 i det 68.minutt. Whitbread, Diao, Medjani og Welsh spilte samtlige minutter for sine respektive klubber. Både Bruno Cheyrou (Bordeaux) og Chris Kirkland (West bromwich) er fortsatt ute med skader. Robbie Foy hadde spillefri fordi Wrexham er utslått av FA-cupen.

Billettinfo Everton-Liverpool
Liverpool har mottatt 3047 billetter til Merseyside-derbyet på Goodison Park onsdag 28.desember kl. 21.00. Disse selges i første omgang til sesongbillettinnehavere som forrige sesong var på åtte eller flere bortekamper i Premier League. Også aksjeeiere med 10 eller flere andeler får mulighet til å kjøpe én billett hver.

Reservelagskamp flyttet
Liverpool FC melder at reservelagskampen mot Manchester United på Racecourse Ground tirsdag 20.desember er utsatt til torsdag 20.april kl. 20.00. Klubben oppgir ingen grunn til flyttingen, men Liverpool.no antar at det har sammenheng med at erkerivalen er opptatt med spill i Carling Cup samme uke og at Liverpool nettopp har kommet hjem fra klubb-VM med sin 23-mannstropp. Neste reservelagskamp spilles nettopp mot Manchester United i morgen på Ewan Fields, hjemmebanen til Hyde United. Avspark er kl. 20.00 og oppgjøret sendes direkte på SportN, Viasat Sport 2 og MUTV.