Uavgjort for reservelaget

Liverpools reservelag spilte i kveld 3-3 mot Blackburns reservelag. Anthony Le Tallec (bildet) scoret to mål.

Richie Partridge sørget for ett mål, mens spissen Le Tallec altså sørget for Liverpools to andre på Racecourse Ground.  Stillingen var 2-0 til Blackburn før pause, før de røde hadde snudd det helt rundt i løpet av det første kvarteret av 2.omgang.  Gjestene greide imidlertid å sikre uavgjort mot slutten av kampen.

Darren Potter og John Welsh rapporteres å ha vært Liverpools beste spillere, men også Paul Harrison spilte en god kamp.

Ingen spillere skal ha blitt skadd i kveldens reservelagskamp.